Kaspersky 2017 är den första säkerhetsprodukten som inkluderar en VPN!

Varje höst släpps nya säkerhetsprodukter som ger sina användare nya eller förbättrade säkerhetsfunktioner. Den här månaden “Kaspersky Lab(Kaspersky)” har släppt 2017 års generations säkerhetsprodukter som sticker ut från resten av marknaden genom att vara de första i sitt slag att erbjuda säker VPN – anslutningar vid anslutning till en offentlig osäker Wi(WiFi)-Fi . Vi anser att den här funktionen borde ha inkluderats i säkerhetsprodukter för länge sedan och vi är glada över att se ett så stort namn som “Kaspersky Lab”(Kaspersky) tar det första steget i denna riktning. Om du vill veta vad som är nytt i 2017 års version av deras säkerhetsprodukter och varför det är viktigt, läs detta nyhetsartikel(nyhetsartikel) :

VPN inbyggd i produkter för första gången “Kaspersky Lab”(Kaspersky säkerhet)

Vi anser att säkerhetsprodukter redan bör erbjuda anslutning via VPN till säker server(säker server) vid anslutning till offentliga trådlösa nätverk av alla slag, för att skydda sina användare från hackare och andra nyfikna ögon. Användare av bärbara datorer(Bärbar dator) och särskilt smartphoneanvändare ansluter regelbundet till offentliga Wi-Fi-nätverk, vilket utgör en säkerhetsrisk. (WiFi)Skapar en säker VPN-tunnel(VPN-tunnel) till en server som ägs av säkerhetsföretag(säkerhetsbolag) som t.ex Kaspersky Lab.(Kaspersky) är av stor betydelse för skyddet av data som överförs till och från enheten som används. Den här funktionen är särskilt viktig vid finansiella transaktioner, vid auktorisering på vissa webbplatser och vid överföring av känslig information. I sådana fall, om din nätverkstrafik(nätverkstrafik) fångas upp av en tredje part kan detta orsaka dig stor skada.

VPN-anslutning(VPN-anslutning) är också användbart när du reser eftersom många människor ansluter till en opålitlig publik Wi(WiFi) -Fi för att hålla kontakten med dina vänner och familj. Enligt en studie av Kaspersky Lab (studie gjord av Kaspersky Lab), var och en femte användare(femte användare) blev ett offer för cyberbrottslingar under resan. Detta är inte förvånande, med tanke på att en av fem turister inte vidtar några säkerhetsåtgärder när de ansluter till Internet under resan. Modul ” Säker anslutning(Säker anslutning)” som erbjuder tjänsten VPN-anslutningar(VPN-anslutning) inuti Kaspersky Internet Security för Windows blir mycket efterlängtad säkerhetsverktyg.(säkerhetsverktyg) vid anslutning till offentliga trådlösa nätverk. Tyvärr är denna modul endast tillgänglig i säkerhetsprodukter” Kaspersky Labs » för (Kaspersky)Windows men inte för Android . Eftersom det VPN-integration(VPN-integration) har precis börjat, vi förväntar oss att andra säkerhetsleverantörer följer efter ” Kaspersky Labs(Kaspersky)” och integrera denna funktion i sina säkerhetsprodukter för alla plattformar. Det är ännu inte känt om den här funktionen kommer att bli populär bland användare. “Kaspersky Labs”(Kaspersky)” och om andra säkerhetsleverantörer har varit snabba med att införliva det i sina produkter.

Möjligheter att hantera programvaran som är installerad på din PC

Denna trend är inte ny och “Kaspersky Lab”(Kaspersky) bestämde sig för att följa det senare än andra säkerhetsleverantörer. Vi pratar om att lägga till verktyg och funktioner som gör det möjligt för användare att övervaka och hantera applikationer som är installerade på deras datorer och enheter med fönster. Många populära applikationer som t.ex Adobe Reader eller Flash Player(Adobe Reader eller Flash Player) , är säkerhet mardröm(säkerhetsmardröm) om de inte uppdateras regelbundet. Det är därför ” Kaspersky Lab(Kaspersky) » introducerade modulen Programuppdaterare.som automatiskt upptäcker applikationer som behöver uppdateringar och, om användaren samtycker, installerar deras senaste versioner. Dessutom kan användaren manuellt begära en uppdatering av applikationen. Du kan också skapa en lista över applikationer som aldrig bör uppdateras om du är säker på att använda en specifik version av applikationen.

Kaspersky, 2017, säkerhet, antivirus, VPN

Enligt en studie av Kaspersky Lab (studie gjord av Kaspersky Lab) har 37 % av användarna applikationer på sina datorer och enheter som de inte använder. De tar inte bara upp lagringsutrymme, utan de erbjuder också ytterligare sätt för cyberbrottslingar att få tillgång till sina system. Nytt verktyg Software Cleaner skapad av ” Kaspersky Lab(Kaspersky)”, skannar alla installerade applikationer och höjdpunkter(appar och höjdpunkter) de som representerar potential säkerhetshot(säkerhetsrisk). Ibland vet användare inte ens att de har dessa appar installerade eller så vet de inte vilken risk de utgör och låter dem vara installerade även om de inte använder dessa appar.

Kaspersky, 2017, säkerhet, antivirus, VPN

Andra förbättringar ingår i produktlinje” (säkerhetsuppställning)Kaspersky Labs(Kaspersky)” 2017.

I versionen av Kaspersky Labs produkter(Kaspersky säkerhet) » för Windows 2017 implementerade också många förbättringar av befintliga skyddsmoduler som fanns i tidigare versioner:

  • Bättre nätverkshantering Wi(WiFi) – Fi:erna du ansluter till och förbättrade nätverksaviseringar WiFi.
  • Modul Anti-Banner(Anti-Banner) gör ett bättre jobb med att blockera annonser Internet .(Webb)
  • Modul privat surfning(Privat surfning) erbjuder förbättrade Privat skydd(integritetsskydd) jämfört med tidigare versioner.
  • Funktion ” Säkra betalningar(Safe Money)”, som tillåter användare att säkert(säkert sätt) för att utföra finansiella transaktioner ger nu användarna möjlighet att ge feedback om hur det fungerar.
  • Mail-antivirus använder nu mer avancerad heuristik för att upptäcka säkerhetshot som du får via e-post.

Team Digital medborgare kommer att återuppta en serie säkerhetsgranskningar under de kommande veckorna, och “Kaspersky Lab(Kaspersky)” kommer att vara en av de första produkterna vi utvärderar. Vi ser fram emot att testa denna nya generation av produkter. Under tiden kan du testa det själv med gratis testversion(provversion), som kan laddas ner från Kaspersky Labs webbplats.

Varje höst lanseras nya säkerhetsprodukter som ger sina användare nya eller förbättrade säkerhetsfunktioner. Den här månaden har Kaspersky lanserat sin 2017 års generation av säkerhetsprodukter som sticker ut från resten av marknaden på grund av att de är de första i sitt slag som erbjuder säkra VPN-anslutningar vid anslutning till offentligt osäkrat WiFi. Vi anser att den här funktionen borde ha inkluderats i säkerhetsprodukter under en lång tid nu och vi är glada över att se ett stort namn som Kaspersky ta det första steget i denna riktning. Om du vill lära dig vad som är nytt i 2017 års version av deras säkerhetsprodukter och varför det är viktigt, läs den här nyhetsartikeln:

VPN är för första gången inbäddat i Kasperskys säkerhetsprodukter

Vi anser att säkerhetsprodukter vid det här laget borde ha erbjudit möjligheten att ansluta via VPN till en säker server, vid anslutning till offentliga trådlösa nätverk av alla slag, för att skydda sina användare från hackare och andra nyfikna ögon. Användare av bärbara datorer och särskilt smartphoneanvändare ansluter till offentligt WiFi regelbundet och detta utgör en risk för deras säkerhet. Att skapa en säker VPN-tunnel till en server som ägs av ett säkerhetsföretag som Kaspersky betyder mycket för att skydda data som överförs till och från enheten som används. Den här funktionen är särskilt viktig när du utför finansiella transaktioner, när du tillhandahåller behörigheter på vissa webbplatser och när du överför konfidentiell data. I sådana fall, om din nätverkstrafik avlyssnas av en tredje part, kan det orsaka mycket skada för dig.

Kaspersky, 2017, säkerhet, antivirus, VPN

En VPN-anslutning är användbar även när du reser, eftersom många människor ansluter till opålitlig offentlig WiFi, så att de håller kontakten med sina vänner och familj. Enligt en studie gjord av Kaspersky Lab var var femte användare ett offer för cyberbrottslingar när de reste. Detta är inte förvånande, med tanke på att en av fem turister inte vidtar några säkerhetsåtgärder när de ansluter till internet när de reser. De säker anslutning modul som erbjuder VPN-anslutningstjänsten inuti Kaspersky Internet Security för Windows, blir ett välkommet säkerhetsverktyg när du ansluter till offentliga trådlösa nätverk. Tyvärr är denna modul endast tillgänglig i Kasperskys säkerhetsprodukter för Windows och inte för Android. Eftersom VPN-integration bara börjar, förväntar vi oss att andra säkerhetsleverantörer följer Kasperskys exempel och integrerar denna funktion i sina säkerhetsprodukter för alla plattformar. Det återstår att se om den här funktionen kommer att vara populär bland Kaspersky-användare och om andra säkerhetsleverantörer kommer att skynda sig att använda den i sina produkter.

Funktioner för att hantera programvaran som är installerad på din PC

Denna trend är inte ny och Kaspersky valde att följa den senare än andra säkerhetsleverantörer. Vi pratar om att lägga till verktyg och funktioner som gör att användare kan övervaka och hantera appar som är installerade på deras Windows-datorer och -enheter. Många populära appar som Adobe Reader eller Flash Player representerar en säkerhetsmardröm om de inte uppdateras regelbundet. Det är därför Kaspersky har introducerat en modul som heter Programuppdaterare som automatiskt identifierar de appar som behöver uppdateringar och, om användaren samtycker, installerar deras senaste versioner. Användaren kan också begära manuell uppdatering av en app. Du kan också skapa en lista över appar som aldrig bör uppdateras, om det är obligatoriskt att du använder en specifik version av en app.

Kaspersky, 2017, säkerhet, antivirus, VPN

Enligt en studie gjord av Kaspersky Lab behåller 37 % av användarna appar på sina datorer och enheter som de inte använder. De slösar inte bara med lagringsutrymme utan de erbjuder också ytterligare sätt för cyberbrottslingar att få tillgång till sina system. Den nya Software Cleaner verktyg som skapades av Kaspersky skannar alla installerade appar och lyfter fram de som är en potentiell säkerhetsrisk. Ibland vet användare inte ens att de har dessa appar installerade eller så vet de inte vilken risk de utgör och håller dem installerade, även om de inte använder dessa appar.

Kaspersky, 2017, säkerhet, antivirus, VPN

Andra förbättringar inkluderade i Kasperskys säkerhetsprogram för 2017

2017 års version av Kasperskys säkerhetsprodukter för Windows innehåller också många förbättringar av befintliga skyddsmoduler som hittades i tidigare versioner:

De Digital medborgare teamet kommer att återuppta serien av säkerhetsgranskningar under de kommande veckorna och Kaspersky kommer att vara en av de första produkterna som vi utvärderar. Vi ser fram emot att testa denna nya generation av produkter. Tills dess kan du testa det själv med den kostnadsfria testversionen som du kan ladda ner från Kasperskys webbplats.