Kapwing Meme Maker & Generator-verktyg låter dig skapa memes

Oavsett om du vill skapa ett meme med din egen bild eller video, eller ändra storlek på en video online för olika webbplatser för sociala medier, eller lägga till ljudeffekter till din video, här är ett onlineverktyg som låter dig göra allt ovan. kapwing är ett onlineverktyg för att skapa och(Meme Maker & Generator) skapar memes som hjälper människor att göra livet enklare.

Kapwing Meme Maker & Generator Tool

Du kan skapa ett meme med din bild eller video med kapwing . Den stöder normala bilder PNG eller JPG animerad grafik eller gif och standardvideofiler och minskar inte bildkvaliteten avsevärt efter nedladdning av den färdiga produkten. På tal om videofiler som stöds kan du använda filerna MP4 , MOV och AVI .

Gör ett meme online

Först måste du gå till webbplatsen kapwing och byt till meme maker . Om du har en bild eller video på din mobiltelefon eller dator kan du ladda ner den. Annars kan du klistra in exakt URL -adress till videon eller bilden så att han kan få filen.

I nästa steg kan du lägga till text överst och underst. Alternativt kan du välja en mall ( vit svart ), typsnitt, teckenstorlek, etc. När du har slutfört allt måste du klicka på knappen SKAPA EN VIDEO(SKAPA VIDEO ) som skapar en video-/bildfil. Efter det kan du ladda ner den till din dator eller mobiltelefon. Du kan också få en direktlänk om du snabbt vill dela den med någon.

Ändring av storlek(Ändra storlek) video för Instagram , Facebook , Youtube , Twitter och snapchat

Om du använder sociala medier ofta, kanske du har märkt att olika webbplatser har olika bild- och videostorlekar. Till exempel, Instagram använder 1:1 eller kvadratisk bild och video, medan Youtube föredrar bildförhållandet 16:9.

Om du har en video och vill ladda upp den till olika sociala medier, bör du använda det här verktyget för att ändra storlek på videor för olika webbplatser. Gå till fliken “Ändra storlek på video”. (Ändra storlek på video) Gilla i meme maker , kan du antingen ladda upp din video från din dator eller klistra in videolänken. Hur som helst kommer du att få flera alternativ som dessa:

Här kan du välja den sociala nätverksplatsen, bakgrundsfärg om du behöver använda alternativet passa eller beskära. Slutligen måste du trycka på knappen SKAPA EN VIDEO(SKAPA VIDEO) , vilket gör att du kan ladda upp en video som du har ändrat storlek på.

Lägg till ljudeffekter till video online

Om du har råmaterial och vill lägga till olika ljudeffekter till din video kan du också använda det här verktyget. Gå till ” Ljudeffekter ” (Ljudeffekter)kapwing och välj videon du vill lägga till ljudeffekter till. Efter det kan du välja effekten enligt dina krav. Även om listan inte är så stor, har den några coola effekter.

Slutligen kommer du att uppmanas att skapa en video och ladda ner den till din dator.

Om du tror att du kan behöva ett sådant verktyg kan du besöka Kapwings hemsida och kolla in det.

Om du vill göra ett meme med din egen bild eller video eller ändra storlek på video online för olika sociala nätverkswebbplatser eller lägga till ljudeffekter till din video, här är ett onlineverktyg som låter dig göra allt som nämns. kapwing är en online Meme Maker & Generator verktyg som hjälper människor att göra saker enklare.

Kapwing Meme Maker & Generator-verktyg

Du kan skapa ett meme med din egen bild eller video med hjälp av Kapwing. Den stöder vanliga PNG- eller JPG-bilder, animerad grafik eller GIF och standardvideofiler och det minskar inte bildkvaliteten nämnvärt efter att den färdiga produkten laddats ner. På tal om videofiler som stöds kan du använda MP4-, MOV- och AVI-filer.

Gör ett meme online

För att komma igång måste du besöka Kapwings webbplats och byta till meme maker. Om du har bilden eller videon på din mobil eller PC kan du ladda upp den. Annars kan du klistra in den exakta videon eller bildens URL så att den kan hämta filen.

Kapwing Meme Maker & Generator-verktyg

I nästa steg kan du lägga till text längst upp och längst ner. Bortsett från det kan du välja mall (vit/svart), typsnitt, teckenstorlek, etc. När du har slutfört allt måste du trycka på SKAPA VIDEO knappen, som leder dig till att skapa video-/bildfilen. Efter det kan du ladda ner den till din PC eller mobil. Du kan också få en direktlänk om du snabbt vill dela den med någon.

Ändra storlek på video för Instagram, Facebook, YouTube, Twitter och Snapchat

Om du använder sociala nätverkssajter mycket kanske du har märkt att olika sajter har olika dimensioner av bild och video. Till exempel använder Instagram 1:1 eller kvadratisk bild och video, medan YouTube föredrar bildförhållandet 16:9.

Om du har en video och vill ladda upp den till olika sociala nätverkssajter bör du använda det här verktyget för att ändra storlek på videon för olika webbplatser. Byta till Ändra storlek på video flik. Precis som Meme Maker kan du antingen ladda upp din video från din dator eller så kan du klistra in videolänken. Hur som helst kommer du att få några alternativ som dessa-

Här kan du välja sociala nätverkswebbplats, bakgrundsfärg om du behöver använda alternativet Fit eller Crop. Slutligen bör du trycka på knappen SKAPA VIDEO som låter dig ladda ner videon som du har ändrat storlek på.

Lägg till ljudeffekter till video online

Om du har råmaterial och vill lägga till olika ljudeffekter till din video kan du också använda det här verktyget. gå över till ljudeffekter fliken Kapwing och välj en video som du vill lägga till ljudeffekter också. Efter det kan du välja en effekt enligt dina krav. Även om listan inte är så enorm, har den några coola effekter.

Slutligen kommer du att erbjudas alternativet att generera videon och ladda ner den till din PC.

Om du tror att du kan ha användning för ett sådant verktyg kan du besöka Kapwings hemsida och kolla in det.

Relaterade Artiklar

Back to top button