Kan Subaru uppdatera programvaran för bilspel?

Med mjukvaruuppdateringsfunktionen “OTA” kan du uppdatera din Subarus mjukvara direkt. Följande steg hjälper dig att förbättra prestanda och funktionalitet för din programvara. Flytta fordonet till en extern plats där motorn kan startas säkert och hållas på tomgång medan uppdateringen utförs.

Hur uppdaterar jag min Subaru till Carplay?

 • Om du har en Apple iPhone, se till att Siri och CarPlay är aktiverade.
 • En Lightning-till-USB-kabel krävs för att ansluta din Apple iPhone till din Subaru USB-port.
 • Du kan acceptera begäran om att tillåta Apple CarPlay på din Subaru STARLINK-skärm när du uppmanas.
 • Kan du uppdatera Subaru Starlink?

  Genom att använda Subaru Starlink-appen på din smartphone kan du uppdatera kartor. Din telefon måste vara ansluten till din bil via Bluetooth (eller USB-kabel) innan den kan användas. När appen har startat kan du kontrollera uppdateringar från huvudenheten samtidigt.

  Varför fungerar inte min Apple Carplay i min Subaru?

  Subaru Outback fungerar inte med CarPlay. Du kan inaktivera det i din iPhone genom att gå till Inställningar > Skärmtid > Innehålls- och sekretessbegränsningar > Tillåtna appar > och aktivera båda. Du måste byta ut Lightning-till-USB-kabeln du använder mot en original Apple-kabel. Du kanske vill prova en annan USB-port.

  Kan du uppgradera Carplay?

  Vilken eftermarknadsradio som helst kan användas för att lägga till Apple Carplay till vilken bil som helst. Idag kan de flesta stereoinstallatörer installera en anpassad stereo i nästan vilken bil som helst på marknaden (om det behövs).

  Kan jag uppdatera min Subaru-programvara?

  Följande är de två alternativen du har för att uppdatera din Subaru: 1. Det första alternativet är att ansluta till Internet via en WI-FI-anslutning och uppdatera multimediasystemets programvara, men inte navigationskartorna på enheten. Du kan använda denna USB-enhet för att uppdatera ditt multimediasystem och TomTom-navigeringskartorna samtidigt.

  Hur uppdaterar jag min Starlink 2021?

  Du kan komma åt SUBARU STARLINK på din smartphone genom att öppna appen. När du har anslutit din smartphone till ditt fordon, gå till ditt fordon och slå på den. “Inställningar” > “Navigation” > “Kartuppdatering” > “Sök efter uppdateringar” är de bästa sätten att söka efter uppdateringar.

  Varför fungerar inte min Subaru Starlink?

  Tryck och håll ned strömbrytaren i minst 15 sekunder för att starta om Subaru Starlink infotainmentsystem. För att CD-skivan skulle återställas var jag tvungen att trycka på båda nobbarna och CD-utmatningen samtidigt i 10 sekunder.

  Titta kan subaru uppdatera programvaran för bilspel Video


  Relaterade Artiklar

  Back to top button