Kan Samsung överraska oss på Galaxy Unpacked med en rullbar smartphone?

Samsung roll-up skärm © © Ross Young

Bara några dagar innan dess stora årliga evenemang kunde Samsung mycket väl förbereda en stor överraskning åt oss. Faktum är att a smart telefon oväntat är för närvarande föremål för många rykten.

Så en telefon med rullbar skärm skapar rubriker.

En överraskningsgäst?

Den 10 augusti kommer Galaxy Unpacked 2022-evenemanget att avge sin dom. Programmet lovar att bli upptaget eftersom den sydkoreanska tillverkaren kommer att lyfta slöjan för flera nya enheter. Vi pratar särskilt om de anslutna Galaxy Watch 5-klockorna, Galaxy Buds 2-hörlurarna och speciellt de fällbara telefonerna Galaxy Z Fold 4 och Galaxy Z Flip 4. kom och pigga upp presskonferensen.

Förra mars, den första informationen om en mystisk Projekt Diamant (Var N4) från Samsung dök upp. Bakom detta namn döljer sig ännu en ganska speciell smartphone. För som flera diagram från patent avslöjar kommer det verkligen att vara fråga om en telefon utrustad med en upprullbar skärm. Därför undrar många om en sådan apparat äntligen kan presenteras under denna augusti månad.

Många osäkerheter

Först och främst är det viktigt att notera att Samsung redan tidigare har tittat på prototyper av rullbara skärmar. Det är därför inte ett scoop att få veta att det multinationella arbetar inom detta område. Men de patent som grävts fram under de senaste veckorna tillåter oss att dämpa våra förväntningar… För vi ska inte föreställa oss en telefon som kan vridas åt alla håll. Det är snarare en modell med en utdragbar ram som används för att helt eller delvis distribuera skärmen.

Om Samsung väl skulle kunna framkalla ett sådant projekt under sin Galaxy Unpacked, förväntar sig observatörer inte marknadsföringen av en telefon av denna typ på flera år. Idag finns det för många tekniska begränsningar för att lansera en så ambitiös mobil. Därför måste det erkännas att det är svårt att se den berömda tillverkaren sätta en rullbar smartphone på framsidan av scenen från 2022.

Källa: Android Police

Relaterade Artiklar

Back to top button