Kan jag uppgradera min 2012 Chevy Equinox Radio-programuppdatering?

2012 Equinoxes kommer inte att kunna uppgraderas till MyLinks infotainmentsystem.

Kan du uppgradera Chevy Mylink?

Chevy MyLink-programvaran kan uppdateras genom att slå på fordonet och programvaran bör uppdateras automatiskt. Lakeland-förare kommer sannolikt inte att ha några problem, men om du stöter på ett problem kan vi hjälpa dig.

Hur lägger jag till appar till min Chevy Equinox?

Chevy MyLink App Store kan nås genom att trycka på SHOP-ikonen (du måste vara ansluten till Internet, via OnStar eller via en mobil hotspot för att komma åt Chevrolet Shop). När du har hittat apparna du letar efter kan du bläddra runt för att hitta fler.

Hur får jag Chevy Mylink?

 • MyLink-skärmen visas när du trycker på telefonknappen.
 • “Para ihop enhet” ska väljas.
 • Bluetooth-menyn på din telefon bör väljas för att komma åt Chevy MyLink.
 • Telefonen kommer att visa ett meddelande med en pinkod – skriv in den på fordonets pekskärm för att se den.
 • Du kan bekräfta ditt beslut genom att trycka på “Ja”-knappen.
 • Kan du uppdatera Chevy Mylink till Apple Carplay?

  Ja. De nya Chevrolet-modellerna är exceptionella eftersom de är kompatibla med Apple CarPlay och Android Auto, som båda är kompatibla med Chevrolet MyLink.

  Hur uppdaterar jag mitt Chevy Infotainment-system?

 • Tryck ner telefonknappen på din pekskärm för att komma åt telefonen.
 • “Para ihop enhet” ska väljas.
 • För att komma åt din Bluetooth-meny, välj “Chevy MyLink”.
 • Ett pin-nummer kommer att skickas till din telefon.
 • Om du uppmanas, tryck på “Ja”-knappen.
 • Hur uppdaterar jag min 2014 Chevy Mylink?

  Chevy MyLink Auto kan uppdateras för att tillåta appåtkomst genom att trycka på telefonknappen. Du kan para ihop din telefon med en Bluetooth-enhet genom att välja “Koppla enhet”. Välj sedan “Chevy MyLink”. Telefonen kommer att visa ett meddelande med en pinkod – skriv in den på fordonets pekskärm för att se den.

  Vad är Mylink på en Chevy?

  Det finns inget krav att installera Chevrolet MyLink. Med Chevrolet MyLink kan du ansluta din smartphone till vissa fordonsfunktioner på en pekskärm i färg, så att du enkelt kan komma åt kommunikations-, navigerings- och underhållningsfunktioner. Du kan använda systemet på samma sätt som en smart telefon.

  Kan du uppgradera Chevy Infotainment System?

  Det är inte möjligt att helt uppgradera din bils åldrande infotainmentteknik för att uppfylla de senaste standarderna. Det finns dock många eftermarknadsalternativ också. I de flesta infotainmentsystem tillhandahåller tillverkaren tekniken.

  Kan du lägga till Apple Carplay till 2014 Chevy Mylink?

  Du kan uppgradera din 2014 – 2016 Chevy bil, lastbil eller SUV till fabriksuppgraderingen av Chevrolet Apple Carplay och Android Auto från MVI. Med den uppgraderade 2 är den nyligen levererade HMI nu mer kraftfull. Dessutom kommer MyLink Infotainment System att förbättras genom tillägget av en 5 processor.

  Kan jag lägga till appar till min Chevy Equinox?

  Om ditt fordon har APPS-ikonen kan du ladda ner nya appar1 till ditt infotainmentsystem2. Det finns ett antal appar tillgängliga för ditt fordons pekskärm, inklusive musikströmning, nyheter, ljudböcker, väder och mer.

  Hur laddar jag ner appar till min Chevy?

  Vad är processen för att lägga till erLink? Du kan använda OnStar 4G LTE trådlös tjänst eller en annan mobil hotspot för att ansluta till internet. Tryck sedan på “SHOP” när du har gjort det. Du kommer att kunna välja mellan en mängd olika appar, inklusive SiriusXM.

  Hur laddar jag ner appar från infotainment?

  Du kan komma åt appikonen på pekskärmen från din infotainment-startskärm. Du kommer att kunna välja från en lista med 25 appar. Nedladdningsknappen på skärmen visas när du väljer en app. När appen har laddats ner får du ett e-postmeddelande.

  Hur aktiverar jag Chevy Mylink?

  Du kan koppla ihop enheter genom att trycka på Telefon på Chevrolet MyLink-skärmen och sedan på knappen Koppla enhet. Din Android kommer att se Chevrolet MyLink i listan över parade enheter.

  Kan Chevy Mylink starta min bil?

  MyChevrolet och OnStar MyLink låter dig låsa upp eller låsa dörrar och starta motorn. Du kan också kontrollera bränsletankens nivå och räckvidd, återstående oljelivslängd, aktuellt och rekommenderat däcktryck och medellivslängds genomsnittliga miles per gallon.

  Har alla Chevys Mylink?

  Allihopa!! MyLink-tekniken ingår nu i varje Chevrolet-fordon, med start 2017. Tekniken du får från en Chevy är förstklassig.

  Vilka appar finns på Chevy Mylink?

 • OnStar-appen är populär bland Addison-förare.
 • Du kan använda Apple CarPlay med din iPhone genom att ansluta den till din enhet.
 • Din Android-smarttelefon kan integreras med AndroidAuto.
 • Du kan lyssna på SiriusXM Radio på din dator eller telefon.
 • Pandora.
 • (för podcaster) Stitcher (för poddsändningar)
 • Hur får jag Apple Carplay på Chevy Mylink?

  Android Auto-appen kan användas genom att helt enkelt slå på MyLink-skärmen och ansluta till Bluetooth-anslutningen. Siri, röstkommandoapplikationen som är installerad på iPhone, låter förare integrera Apple CarPlay med Chevrolet MyLink.

  Stöder Mylink Carplay?

  Du kan streama musik eller få hörbara vägbeskrivningar medan du använder MyLink infotainmentsystem med Android Auto och Apple CarPlay. Förutom att ansluta till MyLink via en USB-port, är din telefon låst när du kör Android Auto eller Apple CarPlay.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button