Kan jag använda Stamps Com Scale utan programvara?

Du måste ansluta din våg direkt till en USB-kompatibel dator. Lägg sedan ditt kuvert eller paket på vågen och du kommer att se frimärkena på den. Din försändelsevikt beräknas automatiskt av programvaran från vågen med hjälp av vikten på ditt försändelse. Skriv till sist ut ditt porto. Frimärken ingår. Du kan göra det på com så enkelt är det!

Behöver du en våg för frimärken Com?

Skala baserad på digital teknik. Du är ansvarig för skalan på $50, som är din att behålla. Du kan betala frakt och hantering med kreditkort.

Hur ställer jag in en Usps-våg?

 • Du måste ansluta USB-kabeln till din dator och till din Stamps.com Postal Scale när din dator är påslagen och Stamps.com är öppen.
 • Du kan ställa in en digital våg genom att välja Ställ in digital våg från menyn Verktyg.
 • Du kan installera det här programmet genom att klicka på Installera…
 • Din våg ska nu vara påslagen.
 • Rutan Auto bör vara markerad i Viktsektionen.
 • Hur kan jag väga porto hemma?

  Du kan väga din post hemma med Truweigh General Compact Bench Scale. Med sin stora plattform i rostfritt stål och gummifötter är denna våg kraftig och har en stor maximal kapacitet, vilket gör den nödvändig för mer än att bara väga post.

  Kan jag använda min egen våg med stamps Com?

  Stämplar används för att importera vikt från våg. Med den digitala postvågen som erbjuds av Amazon.com kan du importera vikten direkt till programvaran, vilket minskar inmatningsfel och sparar tid. Du kan väga ditt försändelse genom att placera det på din våg och klicka på knappen Väg.

  Hur väger jag post för porto?

  Du kan väga din post och avrunda den USPS avrundar upp till antingen nästa pund (lb) eller uns (oz) på portokuvertet. Följaktligen, om ditt paket väger 3 pounds 5 ounces, kommer det att debiteras med 4 pounds priset. Om du får en 7:a är det samma sak. Kostnaden för 3 oz-paketet är 8 oz. Alla postklasser, inklusive inhemska och internationella, omfattas av denna regel.

  Behöver jag en portovåg?

  Portovågen är ingen stor sak om du bara skickar små föremål, men om du skickar större föremål kan du behöva en. Automatisk import är en funktion för automatisk import. Du behöver en portovåg om du planerar att ansluta din våg till din dator och automatiskt importera vikterna.

  Vilken skala fungerar med Stamps Com?

  5 lb våg i rostfritt stål

  35 lb våg i rostfritt stål

  LCD skärm

  Ja

  Ja

  Hur kan jag få en gratis Usps-våg?

  Stamps är online-återförsäljaren av USPS-frakttillbehör. Du kan beställa dem gratis. Du kan beställa upp till 500 av postens fraktkartonger eller etiketter gratis genom att besöka deras hemsida eller hämta dem på deras lokala postkontor. De flesta produkter kräver en minsta beställning på en till tio artiklar.

  Kan du väga ett paket hemma?

  Det är sant att du kan väga paket på vilken våg som helst, även en köksvåg, så länge den ger korrekta mått. Om du verkligen vill väga paket som ett proffs rekommenderar vi att du väljer en fraktvåg.

  Hur väger du post för frimärken?

  Om du skickar ett vanligt brev, använd en Forever-stämpel. Om du skickar en vara i ett kommersiellt kuvert som mäter 11 genom att använda en Forever-stämpel, kommer du att kunna skicka den. Föremålets vikt är mindre än 1 ounce (28 gram) och 5 tum (13 cm) gånger 5 tum (13 cm).

  Hur kan jag väga mitt paket utan en våg?

  Häng två påsar på en galge och ta ut den med två skåror. Du kommer att ha ditt mätinstrument när du hänger hängaren till ett starkt stöd. Förpackningen ska placeras i en av påsarna och referensvikterna ska placeras i den andra tills den stabiliseras. Här är vi!!

  Relaterade Artiklar

  Back to top button