Kan det komma en “mer än Pro” Xiaomi Mi 11? En läckare ger sitt tekniska blad

Xiaomi Mi 11 Pro

Vid sidan av Mi 11 Lite, Mi 11 och Mi 11 Pro förväntas Xiaomi lansera en ännu mer premiumorienterad Mi 11 Ultra.

Xiaomi Mi 11 lanserades i Kina i slutet av 2020. Smarttelefonen i sin internationella version kommer att presenteras den 8 februari. Den kan åtföljas av en Mi 11 Lite och en Mi 11 Pro, och till och med… en Mi 11 Ultra.

Läs också:
Xiaomi stämmer USA efter att ha blivit avstängd från landet

Mi 11 Pro skulle inte vara den mest premium smartphonen i serien

Det är i alla fall vad den välkända läckaren Digital Chat Station berättar för oss. Den här hävdar att det finns en mobil positionerad ännu mer premium än Xiaomi Mi 11 Pro. Han vet inte vad han heter, men vi kan lätt föreställa oss en Mi 11 Ultra med tanke på att vi hade en Mi 10 Ultra förra året.

Notera också att Digital Chat Station bara bekräftar den kommande releasen av en sådan enhet, men att det inte nödvändigtvis kommer att ske nu, samtidigt som de andra modellerna i serien. Precis som med Mi 10s kunde Ultra-versionen tillkännages och marknadsföras några månader senare.

Läs också:
Xiaomi presenterar Air Charge, för trådlös laddning över flera meter, tätt följt av Motorola

Xiaomi Mi 11 Ultra: vilket tekniskt blad?

Läckaren delar några tekniska specifikationer angående denna potentiella Mi 11 Ultra. Enligt honom borde skillnaderna med Mi 11 Pro inte vara legio, med kanske bättre fotomöjligheter (en 200 Mp-sensor?) för att sticka ut, utan så mycket mer.

I övrigt skulle Mi 11 Ultra vara utrustad med en skärm med QHD + 1440p definition och 120 Hz uppdateringsfrekvens, medan panelen skulle vara böjd i de fyra hörnen och skulle inkorporera en stans för att rymma den främre kameran.

Slutligen skulle smarttelefonen bära ett imponerande batteri, med en kapacitet som är betydligt större än Mi 11, med en särskilt snabb trådlad laddning på 67W.

Källa: TechRadar

Relaterade Artiklar

Back to top button