Kampanjkod: 100 € rabatt på Samsung och LG 4K LED-TV!

Vi kommer att titta på en bra kampanj som för närvarande gäller på flera utmärkta TV-apparater.

lg tv

Faktum är att Rakuten utnyttjar läsårsstarten för att lägga fram flera bra affärer. Idag går vi till tv-avdelningen eftersom följande kod gör att du kan spara 100 € på varje modell: TV100. Hemleverans kommer alltid att vara gratis och delbetalning kommer att vara tillgänglig för dig. Låt oss nu upptäcka de berörda tv-apparaterna.

De tre kampanjerbjudandena att ta till vara:

  • Samsung 55′ 4K UHD LED Smart TV för 899 €
  • LG 55′ 4K UHD OLED-TV för 1 159 €
  • LG 4K UHD 55-tums 2022 LED-TV för 1 086 €

En Samsung-TV som kommer att blända dig

När koden som nämns ovan har applicerats på denna Samsung Neo QLED-TV, behöver du bara betala mer än €899. När detta är gjort kommer du att kunna njuta av en tv med en 55-tums (138 cm) skärm med 4K-upplösning. Alla de senaste funktionerna ingår för att förbättra ditt innehåll. Bildkvaliteten blir helt enkelt imponerande på alla program tack vare Samsungs högpresterande processor.

1

Se Samsung 55′ 4K LED Smart TV-erbjudande för 899 € på Rakuten

Vi kommer också att notera rikedomen på sidan av kontakterna med i synnerhet fyra HDMI-portar och två USB. Dessutom är denna kopia ganska logiskt sett en Smart TV som kan ansluta till internet. Alla röstassistenter kommer att finnas där för att hjälpa dig att enkelt navigera i gränssnittet.

Den nästan perfekta TV:n från LG

Vi fortsätter vår resa med denna LG OLED 2022 TV som kommer att kosta dig €1159 när den berömda koden har använts av dig. Sedan kommer en överdådig 55-tumsskärm att välkomna dig med sin 4K-upplösning och otroliga ljusstyrka. Bildkvaliteten är helt galen med ultrarealistiska kontraster och skuggor. Bilden kommer ständigt att optimeras via en senaste generationens processor. Dolby Vision IQ och Dolby Atmos-teknologier har kombinerats för att garantera imperialistisk nedsänkning.

1

Se erbjudandet LG OLED TV 55 ‘4K för 1159 € på Rakuten

Spelare kommer att bli glada över att hitta HDMI 2.1-portar som kommer att spela sina favoritspel med exemplarisk flyt. Oavsett om du är på PlayStation eller Xbox kommer det att bli en riktig njutning. Molnspelsapplikationer (Stadia och GeForce Now) har till och med inkluderats direkt. Slutligen består underhållningserbjudandet för denna modell av de bästa applikationerna för tillfället som Netflix, Prime Video, Disney+ och många andra. Omöjligt att bli uttråkad!

LG slår till igen med denna överraskande TV

Vi kommer nu att avsluta detta lilla urval med ytterligare en LG TV vars pris just har ökat till €1086,20. Genom att betala det begärda beloppet får du tillgång till ännu en vacker tv med en 55-tums 4K-skärm. Mini LED-teknik förstärker i sin tur den visuella fördjupningen i dina filmer, serier och videospel. I det senare fallet kommer HDMI 2.1-portarna att göra underverk.

1

Se 2022 års LG 4K 55-tums LED TV-erbjudande för 1 086,20 € på Rakuten

Bortsett från det hittar vi inte mycket som skiljer sig mycket från de andra exemplen som beskrivs i denna artikel. Smart TV-dimensionen ger alltid tillgång till de bästa streamingtjänsterna, röstassistenter kommer att förenkla navigeringen och virtuellt 5.1.2-ljud kommer att glädja dina trumhinnor.

Relaterade Artiklar

Back to top button