Justera ljusstyrkan på de olika skärmarna som är anslutna till din Windows-dator med Monitorian

Det är allt vanligare att arbeta med två eller flera bildskärmar anslutna till datorn . På så sätt kan vi alltid ha viss information, applikationer eller data i sikte. Detta innebär dock att när vi vill ändra något i konfigurationen av skärmarna måste vi göra det en efter en, som justering av ljusstyrkan . Därefter visar vi ett verktyg som låter oss göra det justera snabbt ljusstyrkan av olika skärmar anslutna vid datorn.

Vi hänvisar till Övervakare en gratis applikation som har utformats för att enkelt justera ljusstyrkan på flera skärmar som är anslutna till samma dator. Specifikt kommer detta verktyg att göra är att lägga till en ikon i vårt systemfält, från vilken vi kan komma åt dessa inställningar för var och en av skärmarna.

Det är så enkelt som att du kan justera ljusstyrkan på flera skärmar som är anslutna till samma dator från systemfältet

Appen finns tillgänglig som som installationsprogram eller i bärbar version så att vi kan ta den till vilken dator som helst och använda den utan att behöva utföra någon installationsprocess. Hur som helst, så fort vi kör Monitorian på datorn kommer vi att se hur det förblir i bakgrunden i systemfältet.

Från alternativen som erbjuds av applikationen är det möjligt att indikera att det är det kör vid Windows-start för att slippa köra den varje gång vi sätter på datorn manuellt. I alternativmenyn hittar vi även alternativet Visa justerad ljusstyrka eller Visa justerad ljusstyrka, som, som namnet antyder, visar ljusstyrkan med hjälp av en markören.

Monitorian har vissa begränsningar, eftersom den bara stöder upp till högst fyra skärmar ansluten till samma PC. Detta är dock mer än tillräckligt för de flesta användare som använder två eller till och med tre skärmar med sin dator.

För varje bildskärm visas ett skjutreglage som låter oss justera ljusstyrkan för var och en av dem individuellt. Vi kan identifiera var och en av skärmarna med ett namn som vi kan ändra om vi föredrar att ge dem ett mer beskrivande namn. Och det visar också den aktuella ljusstyrkan för var och en av dem.

Så bara dra var och en av kontrollerna till justera skärmens ljusstyrka snabbt och enkelt från samma plats och utan att behöva gå skärm för skärm och ändra dess parametrar.

Relaterade Artiklar

Back to top button