Jurassic World: The world after illustreras i en ny trailer


Denna första riktiga trailer för den tredje och sista delen i trilogin Jurassic World ger en glimt av de många actionscenerna men också återkomsten av den ursprungliga rollbesättningen.

Efter en första teaser som kom i form av en prolog, Jurassic World: The World After dyker äntligen upp i en lång trailer fylld till brädden med nya bilder.

En dinosaurie i staden

Den här sista delen (för tillfället) av Chris Pratts och Bryce Dallas-Howards äventyr kommer att se dinosaurierna leva mer eller mindre i harmoni med människor. Vår hjälte kommer att upptäcka att det verkar Blue, en tämjd kvinnlig rovfågel dök redan upp i de två första delarna.

Om den här trailern inte ger några specifika element på handlingen, lägger den dock paketet på handlingen med en förhandstitt på många spektakulära scener som kommer att prägla historien, inklusive en jakt på en motorcykel med rovfåglar som lanseras i full fart i en stad Centrum. Ett helt program!

Den här nya delen kommer också att bjuda på sin dos av nostalgi och trailern visar för första gången karaktärerna Alan Grant, Ellie Sattler och Ian Malcolm, tolkade av Sam Neil, Laura Dern och Jeff Goldblum som återvänder till tjänst för en sista omgång av Spår.

Jurassic World: världen efter släpps exklusivt på bio den 8 juni 2022.

Jurassic Park eller rekreation genom kloning av utdöda arter

Återuppliva utdöda arter, en skandal? Ja, snarare. Med Jurassic Park återupplivar Spielberg döda, begravda och uppgrävda djur: dinosaurierna. Genom att extrapolera dåtidens vetenskapliga nyheter föreställer han sig en värld där tekniker avancerar snabbare än etisk reflektion… Men missförstå mig inte, det här är verkligen en fiktion.
Läs mer

Källa: Universal Pictures Frankrike

Relaterade Artiklar

Back to top button