JBL Tune 225 TWS hörlurar har 60 % rabatt hos Darty!

Dra nytta av denna monsterkampanj hos Darty för att beställa ett par trådlösa JBL-hörlurar, Tune 225TWS för endast €39,99 istället för €99,99. Ett bra sätt att kombinera besparingar och stil!

JBL Tune 225TWS livsstil © JBL

Om du letar efter ett par bra trådlösa hörlurar bör kampanjen på JBL Tune 225TWS hos Darty vara av stort intresse för dig.

JBL Tune 225TWS i korthet:

  • 25 timmars självständighet
  • JBL Pure Bass-ljud
  • Dubbel anslutning

Erbjudandet finns på både Fnac och Darty så det är svårt att missa: JBL Tune 225TWS-hörlurarna kostar bara 39,99 € istället för 99,99 € i sin rosa färg. Boxen är matt, hyn är diskret men njutningen är enorm.

Hitta JBL Tune 225TWS för 39,99 € hos Darty

Äkta trådlösa hörlurar för dagligt bruk

JBL Tune 225TWS-hörlurarna som säljs hos Darty och Fnac för endast 39,99 € istället för 99,99 € är en verklig möjlighet om du letar efter ny ljudutrustning. Dessa hörlurar erbjuder faktiskt utmärkt ljud, särskilt på basnivån tack vare JBL Pure Bass-teknologi.

De är på promotion med den rosa färgen som är väldigt elegant och diskret. När du bär dem mot öronen är bara stjälkarna något synliga. Men de är mycket användbara för pekkontroller för att hantera musik och samtal.

Ring handsfree med JBL Tune 225TWS

JBL Tune 225TWS paras enkelt med din smartphone tack vare Google Fastpair-funktionen som möjliggör omedelbar associering. Så knappt ur sin låda är de redan i full drift. Dessutom kan du bara ta ut en, de fungerar i Dual Connect.

Knapparna och pekkontrollerna sitter på hörlurarnas skaft. Det är här du kommer att kunna spela låtarna, ändra volymen och eventuellt plocka upp / lägga på.

De levereras givetvis med en trådlös laddningsbox som ger dem 20 timmars autonomi, det vill säga 4 laddningscykler. Att veta att de redan har 5 timmars ackumulerad laddning när de är i lådan, representerar en autonomi på 25 timmar totalt.

Det finns också en snabbladdning som gör att du kan återvinna en timmes lyssning med bara 15 minuters laddning.

JBL Tune 225TWS rosa © JBL

Hitta JBL Tune 225TWS för 39,99 € hos Darty

Clubic hjälper dig att välja dina trådlösa hörlurar

Om du letar efter trådlösa hörlurar, tveka inte att jämföra det som redan finns på marknaden idag. För det finns Clubic jämförande guide som låter dig sortera och omedelbart visar ett urval av skalbaggar. Så du kommer att kunna hitta det par hörlurar du behöver.

Relaterade Artiklar

Back to top button