JBL trådlösa hörlurar med brusreducering går under 100€-strecket

Behöver du ett nytt Bluetooth-headset och letar efter kvalitet? Goda nyheter, Amazon erbjuder för närvarande en kampanj som är värd den bästa försäljningen. JBL Live trådlösa hörlurar med brusreducering finns verkligen till halva priset på e-handlarens hemsida!

jbl

JBL Live trådlösa hörlurar i två ord:

  • Mycket effektiv brusreducering
  • Upp till 30 timmars batteritid
  • Snygg design

Se erbjudandet om JBL Live trådlösa hörlurar för 99,99 € på Amazon

50 % rabatt idag på Amazon

JBL Live 650BTNC, dessa fantastiska Bluetooth-hörlurar med brusreducering är därför för närvarande till ett extremt konkurrenskraftigt pris på Amazon eftersom de precis har sjunkit under 100 euro. En trevlig rabatt med vetskapen om att dess ursprungliga pris fortfarande var 199 euro!

Genom att beställa på Amazon får du ditt dyrbara paket inom tre till fem arbetsdagar utan att behöva betala porto. I det här specifika fallet bör hjälmen anlända på lördag till din reläplats för en beställning under dagen. Tänk på att returer är helt gratis vid åsiktsändring.

Hörlurar som kombinerar prestanda, teknik och design

JBL Live utmärker sig på flera punkter, till att börja med dess brusreduceringsteknik som kan aktiveras av brusreduceringsläget. Detta gör att du kan dra full nytta av ditt ljuduniversum utan att störas av din yttre miljö. Musik, filmer eller tv-spel får sedan en annan dimension. Med stöd av kvalitetsljud tack vare sina 40 mm högtalare, kommer detta headset att leverera verkliga stunder av nöje.

Dess 30-timmars batteritid (20 timmar om brusreduceringsläget är aktiverat) garanterar dig långvarig lyssning för lugn användning oavsett var du är. Tänk dessutom på att endast 15 minuter behövs för en uppladdning av två timmars användning.

JBL Live-hörlurarna tar förstås och ringer alla dina telefonsamtal och är kompatibla med Alexa och Google Now ljudassistenter med en enkel gest. Särskilt trevlig att bära och estetiskt mycket framgångsrik i sin ursprungliga blå färg utan att vara flashig, JBL Live har allt från de perfekta moderna hörlurarna.

Se erbjudandet om JBL Live trådlösa hörlurar för 99,99 € på Amazon

Jämför produkter: det bästa sättet att göra ett bra köp

Även om JBL erbjuder hörlurar av hög kvalitet, är det inget som binder dig till just denna produkt eller märke. Om du inte har hittat exakt det du letar efter eller bara vill veta mer om vad som finns där ute, tveka inte att titta på vad tävlingen erbjuder. Så, för att hjälpa dig göra ditt val, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa Bluetooth-headseten från 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button