JBL Tour One-hörlurarna med integrerad brusreducering finns till försäljning på Boulanger

Det är den stora sommarrean på Boulanger och bland alla referenser på rea kan du hitta Bluetooth-hörlurarna med ANC JBL Tour One till låga priser.

JBL Tour One © JBL

Med JBL Tour One kommer du att dra nytta av mycket bra aktiv isolering för att kunna vara i största lugn och ro att lyssna på dina favorittitlar och titta på dina videor.

JBL Tour One i korthet:

  • 50h autonomi
  • Circum-audiella hörlurar
  • Dedikerad inställningsapplikation

Under denna stora utförsäljning erbjuder Boulanger dig JBL Tour One aktiv brusreducering Bluetooth-headset för €169,99 istället för €249,99.

Hitta JBL Tour One för 169,99 € på Boulanger

32 % rabatt för detta utmärkta trådlösa headset

Om du letade efter ett (nytt) trådlöst headset behöver du inte gå sönder för att hitta kvalitet. Just nu hos Boulanger kostar JBL Tour One-modellen endast 169,99 € istället för 249,99 €. En trevlig besparing på 80€ för en modell med ANC som erbjuder bärkomfort värd det bästa.

Och om du har turen att ha en bagare inte långt från ditt hem med produkten i lager, kan du till och med hämta den inom en timme efter att du lagt din beställning för att kunna njuta av den så snabbt som möjligt.

Ett bekvämt och effektivt headset på ANC

JBL Tour One-hörlurarna är en cirkum-audiell modell. Det betyder att det vilar på örat för att helt omsluta det. Så även utan ANC får du bra passiv brusisolering. Och framför allt: du har rätt till 50 timmars autonomi.

Om du aktiverar ANC ökar autonomin till 25 timmar, vilket är mer än tillräckligt för att njuta av flera dagar i rad. Frekvenssvaret sträcker sig från 10 till 40 000 Hz och känsligheten är 95dB.

Flera lyssningslägen gör att du kan anpassa den till din miljö, till exempel läget för omgivande ljud som låter dig höra allt som händer. Eller konversationsläget så att du kan chatta utan att behöva ta bort det.

För att justera allt detta och många andra parametrar kan du gå igenom My JBL Headphones-appen för att ha små lökinställningar. Och det säger sig självt att du enkelt kan ringa och ta emot samtal med detta headset.

JBL Tour One © JBL

Hitta JBL Tour One för 169,99 € på Boulanger

Använd de bästa Bluetooth-hörlurarna

Om du funderar på att köpa ett Bluetooth-headset och vill jämföra modellerna innan du köper: det är till din kredit! Tveka inte att konsultera Clubic jämförande guide tillägnad detta ämne för att se vilka modeller som sannolikt kommer att väcka ditt intresse.

Relaterade Artiklar

Back to top button