JBL lanserar PartyBox 710 och PartyBox 110 för att “göra festen galnare”

JBL PartyBox 710 © JBL

Imponerande högtalare avsedda att liva upp kvällarna, PartyBoxarna förnyas för denna septemberstart.

PartyBox 100, PartyBox 310, PartyBox 1000 eller till och med PartyBox On-The-Go, familjen har precis växt med två nya modeller. Framtiden får utvisa om JBL då kommer att minska bärytan för att förenkla valet för sina kunder.

Läs också:
JBL tillkännager Quantum 350: ett trådlöst headset med lång batteritid på PC / konsoler

“Tar du den stora och jag den lilla? »

Ändå, med anledning av Harman Explore-evenemanget, beslutade JBL:s moderbolag att erbjuda nya PartyBox-modeller med, först, PartyBox 110.

JBL PartyBox 110 © JBL

Mycket mer kompakt, den är också mycket mindre kraftfull med sina – i alla fall – 160 Watt RMS. Den kännetecknas också av sin helt autonoma sida: utrustad med ett batteri, fungerar den i 12 timmar på en laddning.

Å andra sidan satsar PartyBox 710 på sin “massiva” sida för att locka till sig allmänhetens gunst. Det är helt klart ingen fickmodell, utan en maousse-högtalare som kan utveckla 800 Watt RMS och därmed lägga till ljud till nästan vilken fest som helst.

JBL PartyBox 710 © JBL

De två modellerna har dock många punkter gemensamt, som börjar med en IPX4-certifiering som gör att de tål vattenstänk, men var försiktig, inte nedsänkning. De fungerar via Bluetooth och USB och är naturligtvis kompatibla med JBL PartyBox, programvaran som kan ge en “ljud och ljus” show.

JBL PartyBox 110 är tillgänglig nu för 359 euro, medan vi måste vänta till nästa månad för att se PartyBox 710 anlända till Europa, till ett pris av 749 euro.

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button