Jason Momoa kommer att vara i rollistan i filmen… Minecraft

Aquaman © Warner Bros.

Jason Momoa, den karismatiske skådespelaren mest känd för sina roller i Game of Thrones, Aquaman (inklusive nästa opus, som kommer i mars 2023) eller Sanddynerbör vara en del av live-action-anpassningen av videospelet Minecraft.

Detta mångåriga projekt skulle därför kunna få se dagens ljus.

Den ständigt populära Minecraft snart på bio?

Om vi ​​alltid måste nöja oss med villkorets pincett i väntan på ett officiellt tillkännagivande, enligt flera amerikanska medier, verkar det som om långfilmsanpassningen av videospelet Minecraft har hittat en av sina grundkuber. Faktum är att skådespelaren Jason Momoa är i slutförhandlingar med Warner Bros. att spela i en live-action-version av Microsofts spel.

Regissör Jared Hess (Napoleon Dynamite) kommer att stå bakom kameran för detta projekt, uppskjuten, modifierad eller avbruten flera gånger i nästan ett decennium. Men med framgången i biljettkassan med ett ständigt ökande antal filmer baserade på videospel, inklusive den senaste tiden Outforskad Var sonic 2är det mycket troligt att denna film Minecraft äntligen på rätt spår.

Bio och videospel: den motverkade historien om en kärlek som varar

I flera decennier nu har biografen och videospelsindustrin spelat spelet att kommunicera fartyg. Framgångsrika filmer anpassade i videospel, eller ikoner av lekfulla sagor framdrivna på den stora skärmen: den gemensamma historien för dessa två medier är rik, lika många vackra möten som skamliga misslyckanden. Men porositeten och den ömsesidiga respekten mellan två av vår tids största underhållningsindustrier är långt ifrån begränsad till enbart anpassningar.
Läs mer

Källa: Hollywood Reporter

Relaterade Artiklar

Back to top button