Jämförelse: Vilket är det bästa antivirusprogrammet för Windows-enheter 2018?

Antivirus(Antivirus) säkerhetsprodukter och lösningar i allmänhet finns i alla former, former och storlekar, och de flesta innehåller mer än ett fåtal distinkta lager av skydd. Kvantitet och mångfald(antal och sort) säkerhetslösningar som säljs till användare Windows är tillräckligt stora för att vara svåra att klassificera. Vi har kollat ​​de bästa säkerhetsprodukter(säkerhetsprodukt) som finns på marknaden för användare Windows vi har granskat dem en efter en, och nu vill vi jämföra dem med hjälp av en lång lista med kriterier som är viktiga när vi bestämmer vilka säkerhetsprodukt(säkerhetsprodukt) är bättre för dig. Om du vill veta hur var och en antivirusprodukt(antivirusprodukt) jämfört med sina konkurrenter, läs denna analys:

Hur jämför vi var och en säkerhetspaket(säkerhetssvit) för Windows

I vår serie Säkerhet för alla(Säkerhet för alla) » vi har täckt alla större säkerhetspaket som finns tillgängliga för inhemsk(Windows home) Windows-användare. Vi har tagit en närmare titt på alla funktioner som var och en av dem har att erbjuda. Vi var främst intresserade av kriterierna som vi delade i den här artikeln: 9 viktiga kriterier att använda när du väljer Antivirus mjukvara(Antivirus mjukvara).

Enligt vår mening är de viktigaste frågorna du bör svara på när du utvärderar säkerhetsprodukt(säkerhetsprodukt) för inhemsk(Windows home) Windows-användare är följande:

 • Innehåller det flera lager av skydd?
 • Ger det ett pålitligt skydd?
 • Påverkar det din dators prestanda negativt?
 • Kommer du(är du nöjd användarupplevelse(användarupplevelse) som du får?
 • Får du stöd när du behöver det? Vilka supportalternativ finns tillgängliga för dig?
 • Innehåller det verktyg som är viktiga för din säkerhet och integritet(säkerhet och integritet) såsom föräldrakontroll, säker lösenordshantering(säker lösenordshantering) eller VPN-tjänst(VPN-tjänst) ?
 • Slutligen, hur mycket kostar det? Är det dyrt att skydda alla dina datorer och enheter i ditt hem?

Vi försökte svara på alla dessa frågor och sammanställde en omfattande Excel kalkylark,(Excel-tabell) som jämför alla viktiga antivirusprodukter för Windows .

Jämförelse av de bästa antivirusprodukterna för hemanvändare Windows(Windows hem)

Vi har samlat en mängd data för varje antivirusprodukt vi har testat och lagt allt i det stora kalkylarket nedan. Var inte blyg(Känn) se och använd den för att samla in nödvändig information. Glöm inte att du också kan använda dess kontroller för att visa den i full storlek.

Du kan också klicka på den här direktlänken för att öppna kalkylarket på en ny flik webbläsare(webbläsare).

Slutsats

Vi har lagt ner mycket arbete på att samla in all information som finns i tabellen ovan, och vi hoppas att de kommer att vara användbara för dig. Kolla in det och låt oss veta vad du tycker. Håller du med om kriterierna vi använde för att utvärdera? Vilken sort(Vilken säkerhet) säkerhetsprodukter du anser vara bäst för inhemsk(Windows home) Windows-användare och varför? Kommentera nedan och låt oss diskutera.

Antivirusprodukter och säkerhetslösningar i allmänhet finns i olika former, delar och storlekar, och de flesta av dem innehåller mer än ett fåtal distinkta skyddsskikt. Antalet och variationen av säkerhetslösningar som är gamla för Windows-användare är ganska stora och det är svårt att klassificera dem. Vi kontrollerade de bästa säkerhetsprodukterna som finns på marknaden för Windows-användare, vi granskade dem en efter en, och nu vill vi jämföra dem med hjälp av en lång lista med kriterier som är relevanta när du ska avgöra vilken säkerhetsprodukt som är bäst för dig. Om du vill veta hur varje antiviral produkt står sig mot sina konkurrenter, läs denna analys:

Hur vi jämförde varje säkerhetssvit för Windows

I vår Trygghet för alla serie har vi granskat alla större säkerhetssviter som är tillgängliga för Windows-hemanvändare. Vi tog en noggrann titt på varje funktion som var och en av dem har att erbjuda. De saker som vi främst var intresserade av är kriterierna som vi delade i den här artikeln: 9 viktiga kriterier att använda när du väljer ditt antivirusprogram.

Enligt vår åsikt är de mest kritiska frågorna du bör svara på när du utvärderar en säkerhetsprodukt för Windows-hemanvändare följande:

 • Innehåller det flera lager av skydd?
 • Ger det ett pålitligt skydd?
 • Påverkar det din dators prestanda negativt?
 • Kommer du att vara nöjd med den användarupplevelse du får?
 • Får du stöd när du behöver det? Vilka supportalternativ finns tillgängliga för dig?
 • Inkluderar det verktyg som är viktiga för din säkerhet och integritet, som föräldrakontroll, säker lösenordshantering eller en VPN-tjänst?
 • Slutligen, hur mycket kostar det? Är det dyrt att säkra alla dina datorer och enheter i ditt hem?

Vi försökte svara på alla dessa frågor och har sammanställt en omfattande Excel-tabell där vi jämförde alla viktiga antivirusprodukter för Windows.

Jämför de bästa antivirusprodukterna för Windows-hemanvändare

Vi sammanställde massor av data för varje antivirusprodukt vi har testat, och vi placerade allt i det stora kalkylarket nedan. Bläddra och använd den för att samla in den information du behöver. Glöm inte att du också kan använda dess kontroller för att visa den i full storlek.

Du kan också klicka på denna direktlänk för att öppna kalkylarket i en ny flik i din webbläsare.

Slutsats

Vi har lagt ner en hel del ansträngning på att samla in all data som finns i kalkylbladet ovan, och vi hoppas att det kommer att vara användbart för dig. Kolla in det och låt oss veta vad du tycker. Håller du med om kriterierna som vi använde för utvärdering? Vilka säkerhetsprodukter anser du vara bäst för Windows-hemanvändare och varför? Kommentera nedan och låt oss diskutera.

Relaterade Artiklar

Back to top button