Jämförelse mellan Galaxy Buds+ och Airpods, vilket är bättre?

Hörlurar har gått igenom en enorm utveckling och utveckling. Först överraskade Apple alla med sina airpods, trådlösa hörlurar som arbeta via Bluetooth och som motsvarade mångas förväntningar.

Det var nu Samsungs tur, som inte var långt efter och lanserade, med sitt nya sortiment av telefoner, Galaxy Buds . Riktigt kraftfulla öronsnäckor som stod emot Airpods.

Jämförelse mellan dem enheter galaxen B och Airpods

Om vi ​​funderar på att köpa någon av dessa produkter är de första frågorna som kommer att dyka upp vilka av dessa är bäst? Vilket är värt att köpa? Vilka är de mest motståndskraftiga?

I den här artikeln kommer vi försöka analysera in jämför alla aspekter mellan Airpods och Galaxy Buds för att nå den mest korrekta slutsatsen, allt från det mest grundläggande, såsom skyddsfodralet till ljud och batteritid.

Fallet

Airpods-fodralet är liten och bekväm att hantera med en hand medan Galaxy Buds är något större och svår att hantera med en hand.

Å andra sidan stänger höljet till airpods av sig självt eftersom det fungerar med magneter, medan Buds kräver tryck för att kunna stängas. Till sist, Airpods laddning kan vara trådlös eller trådbunden beroende på modell, medan hörlurarna bara har ett laddningsläge.

hjälm design

När det gäller Samsung, knopparna är lite mer stängda, eftersom de har gummin som bättre isolerar externt ljud . Under detta tid, Airpods slips en öppen design och är därför inte isolerade från allt buller från utsidan.

När det gäller den visuella aspekten sticker airpods ut mer, eftersom de har en långsträckt förlängning, medan knopparna är designade för att sitta i dina öron och att ingenting överstiger. Trots detta faller ingen av dem lätt från dina öron.

De har båda sensorer som avgör när du sätter på eller tar av dem. så musik kan pausas eller spelas beroende på om du tar ut dem eller sätter på dem igen.

Ljud Hur låter de?

Båda har inbyggda mikrofoner så att du kan ta emot samtal och prata igenom dem. AirPods har, på grund av sin långsträckta design, mikrofonen närmare munnen, medan Buds är lite längre bort, men hur som helst, ljud hörs tydligt i båda.

När det kommer till musik så skiljer designen på hörlurarna dig från omgivningen och du kan koncentrera dig bättre och lyssna på musiken, medan med airpods kan ljudet avnjutas mer och därför avnjuts volymen mindre .

Ändå, in-ear designen av Buds kan anstränga öronen lite till den grad att du vill ta av dem en stund för att vila, medan det inte händer med Airpods.

Volymmässigt har Airpods lite mer kraft än Buds, trots detta matchar Samsungs in-ear-design det och den yttre isoleringskänslan väger upp för den skillnaden Galaxy Buds har.

Och trots det knoppar har mindre bas än Airpods skillnaden är inte så märkbar, i själva verket är den uppskattade musikaliska kvaliteten identisk, vilket gör dem lika anmärkningsvärda i detta avsnitt.

Batteri som håller längre?

Båda enheterna har förmågan att pågå i minst 5 timmars kontinuerlig användning. det handlar om varaktighet uppskattas från airpods . För sin del håller Galaxy Buds lite längre och når 6 timmars musiklyssning.

Det bör noteras att denna parameter kan variera eftersom det beror på volymen eller använda mikrofonen. Det är viktigt att säga att Airpods i deras fall kan hålla i upp till 24 timmar.

I denna mening håller Galaxy Buds lite mindre, eftersom de i deras fall kan hålla i cirka 12 timmar, vilket är ironiskt eftersom ju mer du använder dem, desto längre håller Buds, men om du inte använder dem i en så aggressiva kommer de att hålla längre.

Relaterade Artiklar

Back to top button