Jämför PDF, HTML, PPT och fler dokument online med dessa kostnadsfria verktyg

Vill(Vill du jämföra två identiska dokument och ta reda på skillnaderna mellan dem? Dra nytta av dessa gratis verktyg för jämförelse av dokument online(gratis verktyg för jämförelse av dokument online). Dessa onlinetjänster låter dig kontrollera ändringar som görs mellan två versioner av ett dokument. Du kan importera olika kopior av dina dokument sparade i Ord , Text , PDF , HTML , ppt och andra format till dessa webbplatser, och kontrollera sedan hur och var de skiljer sig, om några. Så, utan vidare, låt oss kolla in dessa gratis webbtjänster.

Hur man jämför dokument online

Det finns gratis onlineverktyg för att jämföra två dokument:

  1. Förslag
  2. DiffNow
  3. PDF24-verktyg
  4. Sammanslagningar
  5. Textjämför

Låt oss diskutera dem i detalj!

1]Färdig

Draftable är ett gratis onlineverktyg för att jämföra två liknande dokument. Du kan använda den med DOC , DOCX , RTF , PDF , ppt , PPTX och andra dokumentformat. Lägg till(Lägg till) den gamla versionen av dokumentet till vänster och den nyare versionen till höger och klicka sedan på ” Jämföra(Jämför) » för att se jämförelsen. Du kan se skillnaderna markerade röd(Röd) (text finns endast till vänster) och grön(Grön) (text endast till höger) färger.

Du får en funktion rullsynkronisering(Sync Scrolling) , med vilken du kan rulla båda dokumenten synkront. Den ger också en lista ändringar(Ändra lista) där du kan se innehållsförändringar, stilförändringar(innehållsändringar, stiländringar) eller båda. Förutom det erbjuder den två visningslägen (enkel dokumentvy, sida vid sida) och helskärmsläge. Du kan exportskillnader och rapportera(exportskillnader och jämförelserapport) om jämförelsen i dokumentet PDF . Dessutom kan du också dela länken för dokumentjämförelse med andra online.

Läsa(Läs). Hur man jämför två Word-dokument och lyfter fram skillnaderna.

2]DiffNow

gratis verktyg för jämförelse av dokument online

DiffNow är ett gratis verktyg för jämförelse av dokument online. Det låter dig jämföra PDF , Ord ( DOC , DOCX ), excel ( XLS , XLSX ), PowerPoint ( ppt , PPTX ) och andra filer. Du kan också jämföra två källkodsfiler med den. Dessutom låter den dig kopiera och klistra in två enkla texter för att framhäva deras skillnader.

Den visar skillnaderna med radnummer i båda dokumenten och framhäver skillnaderna med olika färger. Du kan visa ändringar mellan dokument i parallella rutor. Den visar numret lagt till, tagit bort och ändrat rader(tillagda, raderade och ändrade rader) och nummer inbyggda skillnader(inline skillnader). Du kan enkelt hoppa från en skillnad till en annan, växla till helskärmsläge för att se jämförelsen och justera olika inställningar.

Du får också en användbar funktion för nedladdningar av jämförelserapporter(ladda ner jämförelserapporter) i formatet HTML . Du kan dela den nedladdade rapporten för att visa skillnaderna för dina kollegor.

DiffNow ger både gratis och betalda planer, och den gratis har vissa funktionsbegränsningar såsom storleksgräns, brist på stöd för plugin-program, etc.

Läsa(Läs) : Hur man jämför två filer i Notepad++ .

3]PDF24 Verktyg

PDF24 Verktyg är en bra gratis webbtjänst för att jämföra dokument i olika format. Det låter dig jämföra Ord , Text , PDF och några andra dokumentfiler. Förutom lokalt lagrade dokument låter den dig importera dokument från molntjänster Dropbox och Google Drive. För att använda det klickar du bara på plustecknet (+) för att importera två versioner av dokumentet till vänster och höger. Tryck sedan på knappen ” Jämföra(Jämför) » för att snabbt se skillnaderna mellan de två dokumenten.

Det framhäver och visar skillnader i röd(Röd) och grön(gröna) färger. Genomstruken(genomstruken) text röd(Röda) färger indikerar att texten endast finns i det vänstra dokumentet och markeringen grön(Grön) färg indikerar att texten endast finns i rätt dokument. Samma innehåll i båda dokumenten visas som det är.

Den här webbplatsen tillhandahåller också olika PDF-relaterade verktyg, inklusive Slå samman PDF, Dela PDF, Extrahera PDF-sidor, PDF Converter och andra.

Läsa(Läs). Hur man jämför samma filer i samma mapp på olika platser i Windows 10.

4]Sammanfoga

Mergely är en gratis webbplats för att identifiera skillnader mellan två dokument. Du kan öppna lokalt sparade dokument eller importera dem via URL- länkar. Gå till menyn ” Fil”(Arkiv) och klicka på ” Importera( Importera) ” för att lägga till en ny och tidigare kopia av dokumentet för jämförelse. I de vänstra och högra avsnitten ser du dokumenten och skillnaderna mellan dem.

Med denna tjänst kan du också kombinera olikheter(sammanfoga skillnader) mellan två dokument och göra dem helt lika. Det låter dig också redigera text i dokument manuellt. Du kan också dela en länk för att jämföra dokument så att andra kan se skillnaderna mellan dem.

RÅD(TIPS) : Du kan också använda Text Comparator (Text Comparator programvara) för att jämföra filer.

5]Jämförelse av texter

TextCompare är ett bra verktyg för att identifiera likheter och skillnader mellan två kopior av ett dokument. Du kan ladda upp original och ändrade dokument och klicka sedan på ” Hitta skillnader(Find Difference)” för att se listan över ändringar däremellan. Det låter dig se inline-ändringar såväl som sida vid sida-skillnader. Du kan också jämföra filer excel och PDF genom honom.

Detta verktyg används främst för att jämföra källkoden för olika språk, inklusive XML , YAML , HTML , Java , css , JSON , CSP , SQL , PHP , JavaScript , Pytonorm , rubin och andra. Du kan dela skillnaderna i dokumenten genom att e-post(e-post), Facebook , Twitter och LinkedIn .

Ladda helt enkelt upp de ursprungliga och redigerade versionerna av ditt dokument och se skillnaderna med stor svårighet!

RÅD(TIPS) : Du kan också jämföra lakan(Excel-ark) Excel med hjälp av Excel Comparison Tool.

Vill du jämföra två identiska dokument och ta reda på skillnaderna mellan dem? Använd dessa gratis verktyg för jämförelse av dokument online. Dessa onlinetjänster gör det möjligt för dig att kontrollera om ändringar har gjorts mellan två versioner av ett dokument. Du kan importera olika kopior av dina dokument sparade i Word, Txt, PDF, HTML, PPT och andra format till dessa webbplatser, och sedan kontrollera vad och var de har skillnader om några. Så låt oss, utan mycket väsen, kolla in dessa gratis webbtjänster.

Hur man jämför dokument online

Det finns gratis onlineverktyg för att jämföra två dokument:

  1. Utkastbar
  2. DiffNow
  3. PDF24 Verktyg
  4. Mergely
  5. Textjämför

Låt oss diskutera dem i detalj!

1]Utkastbar

Jämför Document Online med dessa kostnadsfria verktyg

Draftable är ett gratis onlineverktyg för att jämföra två liknande dokument. Du kan använda den med DOC, DOCX, RTF, PDF, PPT, PPTX och fler dokumentformat. Lägg till en äldre version av ett dokument till vänster och en nyare version till höger och klicka sedan på Jämföra knappen för att se jämförelsen. Du kan se skillnader som är markerade i färgerna röd (text endast till vänster) och grön (text endast i höger).

Du får en Synkronisera rullning funktion med vilken du kan rulla igenom båda dokumenten synkroniserat. Det ger också en Ändra lista där du kan se , eller båda. Förutom det erbjuder den två visningslägen (enkel dokumentvy, sida vid sida) och en fullskärmsfunktion. Du kan exportskillnader och jämförelserapport till ett PDF-dokument. Och du kan också dela en länk för att jämföra dokument med andra människor online.

läsa: Hur man jämför två Word-dokument och markerar skillnader.

2]DiffNow

gratis verktyg för jämförelse av dokument online

DiffNow är ett gratis verktyg för jämförelse av dokument online. Det låter dig jämföra PDF, Word (DOC, DOCX), Excel (XLS, XLSX), PowerPoint (PPT, PPTX) och fler filer. Du kan också jämföra två källkodsfiler med den. Dessutom låter den dig kopiera och klistra in två vanliga texter för att markera skillnaderna mellan dem.

Den visar skillnader med radnumren i båda dokumenten och framhäver skillnader i distinkta färger. Du kan se ändringar mellan dokument i paneler sida vid sida. Den visar antalet och antalet . Du kan enkelt flytta från en skillnad till en annan, växla helskärmsläge för att se jämförelser och anpassa olika inställningar.

Du får också en användbar funktion i den för att ladda ner jämförelserapporter i HTML-format. Du kan dela den nedladdade rapporten för att visa skillnader för dina kollegor.

DiffNow tillhandahåller både gratis och betalda planer och gratis har vissa funktionsbegränsningar som storleksbegränsning, inget plugin-stöd etc.

läsa: Hur man jämför två filer i Notepad++.

3]PDF24 Verktyg

PDF24 Tools är en trevlig gratis webbtjänst för att jämföra dokument i olika format. Det låter dig jämföra Word, Text, PDF och några andra dokumentfiler. Förutom lokalt sparade dokument låter den dig importera dokument från Dropbox och Google Drive molntjänster. För att använda det klickar du helt enkelt på plusikonen (+) för att importera två versioner av ditt dokument till vänster och höger sida. Efter det klickar du på Jämföra för att snabbt se skillnaderna mellan de två dokumenten.

Den framhäver och visar skillnader i röda och gröna färger. Genomstruken text i röd färg visar att texten bara finns i det vänstra dokumentet, medan grön markering visar att texten bara finns i det högra dokumentet. Samma innehåll i båda dokumenten visas som det är.

Den här webbplatsen tillhandahåller också olika PDF-relaterade verktyg inklusive och mer.

läsa: Hur man jämför samma filer i samma mapp på olika platser i Windows 10.

4]Sammanfoga

Mergely är en gratis webbplats för att identifiera skillnader mellan två dokument. Du kan öppna lokalt sparade dokument eller importera dem från URL-länkar. Gå till dess Arkiv-meny och klicka på alternativet för att lägga till nya och tidigare kopior av ett dokument för att jämföra. I de vänstra och högra avsnitten ser du dokumenten och skillnaderna mellan dem.

Genom att använda den här tjänsten kan du också slå samman skillnader mellan två dokument och göra dem helt lika. Det låter dig också redigera texten i dokumenten manuellt. Du kan också dela en länk till dokumentjämförelser för att låta människor se skillnaderna mellan dem.

DRICKS: Du kan också använda programvaran Text Comparator för att jämföra filer.

5]Text Jämför

TextCompare är ett bra verktyg för att ta reda på likheter och olikheter mellan två kopior av ett dokument. Du kan ladda upp original och ändrade dokument och klicka sedan på Hitta skillnad knappen för att lista ned ändringar mellan dem. Det låter dig se inline-ändringar såväl som skillnader i en sida vid sida-vy. Du kan också jämföra Excel- och PDF-filer genom den.

Detta verktyg används främst för att jämföra källkod för olika språk, inklusive XML, YAML, HTML, Java, CSS, JSON, CSP, SQL, PHP, JavaScript, Python, Ruby och mer. Du kan dela dokumentskillnader via e-post, Facebook, Twitter och LinkedIn.

Ladda bara upp original och redigerade versioner av ditt dokument och se skillnaderna de har med mycket krångel!

DRICKS: Du kan också jämföra Excel-ark med hjälp av Excel Compare Tool.

Relaterade Artiklar

Back to top button