Jak & Daxter: inget nytt spel än, enligt medregissören för Naughty Dog

Jak & Daxter © Naughty Dog

Nyligen lärde vi oss det Stygg hund arbetat med många hemliga projekt.

Inför sådana kommentarer vänder sig ögonen snabbt till Jak och Daxtermen entusiasmen stoppades av Evan Wells, studions medregissör.

Läs också:
Sony tillåter en nyinspelning av The Last of Us men överger uppföljaren till Days Gone

Fansen vill ha en comeback

Det var under ett utbyte med VD:n förInsomniac GamesTed Price, som Evan Wells, nuvarande meddirektör för Stygg hundunnade sig några förtroende kring licensen Jak och Daxter. Han anförtrodde sig särskilt till fansens entusiasm, mycket aktiva på Twitter, och deras önskan att bevittna en återgång till licensen.

Hemma hos Stygg hund, kärleken till karaktärerna i denna saga är fortfarande närvarande, enligt Evan Wells. Det är till och med förstärkt, med tanke på det välvilliga välkomnandet Ratchet & Clank fortsätter att gynnas, och väcker önskan om en återkomst och starten på ett nytt opus.

Det är därför ett riktigt hjärtesorg för regissören för studion, alltid ledsen att meddela de dåliga nyheterna, som återigen bekräftar att Stygg hund jobbar inte på ett nytt spel i serien Jak och Daxter. Åtminstone för närvarande.

Det har gått tolv år som fansen stämplar av otålighet vid tanken på att upptäcka ett nytt avsnitt. Sista gången det Stygg hund arbetade på licensen, det var en PSP-titel som slutligen avbröts och vars aska anförtroddes studion Spel med hög effektfödde Jak och Daxter: The Lost Frontier år 2009. Detta projekt lades då på hyllan på grund av utformningen av Den sista av oss av Neil Druckmann.

Den senare meddelade också förra månaden att han arbetade med flera projekt, inklusive en nyinspelning av det första Den sista av oss på PS5, och bad fortfarande fansen om lite tålamod innan de avslöjar mer. Men om vi håller fast vid Evan Wells ord är det tyvärr för tidigt att hoppas på ett överraskande avslöjande om licensen Jak och Daxter.

Källa: Videospel Krönika

Relaterade Artiklar

Back to top button