Jag har. Mobilen förstör Iliad och CoopVoce med 200 GB tillgängligt varje månad

Idag är det viktigt att ha en chef på sin sida som är bekväm men också tillräckligt full av innehåll precis som jag virtuell. Bland dessa finns en av de mest på modet, men också den mest annonserade på TV Jag har. Mobilen presentationsleverantör som inte längre behöver den.

Jag har. Mobil: två nya erbjudanden kommer som slår konkurrenterna från andra virtuella operatörer

Jag har. Mobilen fortsätter att sätta erbjudanden i spel som säkerligen skulle kunna få användare som har vänt sig till mer konventionella lösningar att återvända lusten att välja en virtuell chef. Vår leverantör har blivit ett bra sätt att spara samtidigt som du har allt på din sida, med tanke på kampanjer otroligt som relaterar till mobiltelefoni.

Redan på senare tid hade de kommit ut på marknaden och fört många kunder till denna chefs sida, som nu vill konkurrera om territoriet med leverantörer av kalibern av Iliaden Och Vodafone.

Den första lösningen som verkligen inte kan gå obemärkt förbi för sitt försäljningspris är den som låter alla ha minuter utan gränser för alla telefonsamtal till fasta telefoner och mobiler, meddelanden som ska skickas utan begränsningar till vem som helst men framför allt 50 giga för att ansluta till webben med hjälp av 4G-nätverket under Vodafone. Priset är endast € 5,99 per månad med säkerheten att inte ha någon ombyggnad i framtiden.

För att sedan ha en högre mängd gigabyte, här är den andra lösningen som har en kostnad för varje månad lika med 7,99 €. Det kommer vara 150 giga utöver allt som finns i den tidigare lösningen.

Relaterade Artiklar

Back to top button