Jack Dorsey’s Block (ex-Square) vill skapa ett öppet Bitcoin-gruvsystem

Twitter Bitcoin

Några månader efter att ha lämnat Twitterfokuserar Jack Dorsey på sitt företag som specialiserat sig på digitala betalningar. Hans nya företag hade inte gjort någon hemlighet av sin önskan att titta på sidan av kryptovalutormen det är nu officiellt.

Block meddelar att man designar ett mer öppet, tillgängligt och mindre energikrävande bitcoin-gruvsystem.

Block kommer att börja bryta Bitcoin

Block ger sig i kast med bitcoin-brytning, men med ett system som är mer tillgängligt än nuvarande metoder. Detta meddelade Jack Dorsey, grundare av det amerikanska företaget som specialiserat sig på digitala betalningslösningar på sina sociala nätverk. Twitter-skaparen förklarade designen ” officiellt ett öppet system för att bryta bitcoin “. I teorin kan vem som helst redan bryta hemifrån, men med uppkomsten av blockchain är de tekniska begränsningarna större. Det kräver nu toppmodern utrustning och tillgång till en billig elkälla.

Målet med fintech är tydligt: ​​att göra kryptovaluta mer tillgänglig och processen för dess skapelse ” bättre distribuerad och effektivare, från inköp till installation och underhåll “. Med andra ord vill företaget tidigare känt som Square designa en BTC-gruvlösning som genererar mindre värme och använder mindre energi, säger Thomas Templeton, Chief Equipment Officer på Block. Detta framtida system bör också erbjuda bättre lönsamhet, lägre investeringskostnader och bättre underhåll.

För att uppnå detta kommer Block att omge sig med ett team av ingenjörer och ASIC gruvspecialister. ” Vi är intresserade av detta eftersom gruvdrift går långt utöver skapandet av nya bitcoins. Vi ser detta som ett långsiktigt behov av att bygga en helt decentraliserad framtid “, tillade han på sina sociala nätverk.

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button