iTest: en applikation för att förvandla din iPhone… till en Samsung Galaxy!

jag testar

Med iTest erbjuder Samsung dem som vill uppleva Galaxy-upplevelsen… men vidare iPhone.

Den koreanska jätten hoppas kunna övertyga vissa iOS-användare att byta till Samsung Galaxy-serien.

Läs också:
iPhone-användare är mer lojala än någonsin mot varumärket, enligt SellCell

iTest förvandlar din iPhone till en Samsung Galaxy

Om du är den stolta ägaren av en iPhone, men du drömmer i hemlighet om att upptäcka Samsung Galaxy-upplevelsen, då är iTest något för dig. Det är verkligen en applikation (signerad Samsung) som syftar till att förvandla din iPhone till en Android-smartphone.

För att göra detta, gå helt enkelt till iTest-webbplatsen och installera sedan webbappen på startskärmen. Allt du behöver göra är att starta iTest för att uppleva en Samsung Galaxy-upplevelse, direkt på din iPhone-skärm.

jag testar

Uppenbarligen ändrar den här upplevelsen inte inställningarna för iPhone på något sätt, och det är helt enkelt en simulering, ganska bra gjort förresten, som låter dig få en överblick över användningen av en Samsung Galaxy. Möjligheten att ta reda på hur funktioner som telefon, meddelande, kamera, Galaxy Store, Galleri… beter sig och till och med tar emot (falska) meddelanden.

Ett sätt för Samsung att låta iPhone-fans bilda sig en uppfattning om Galaxy-upplevelsen, utan att behöva hantera en annan smartphone än sin favorit-iPhone. Och vem vet, kanske kommer de att uppskatta upplevelsen och besluta sig för att byta ut sin iPhone mot en Samsung Galaxy S21?

Källa: Android Authority

Relaterade Artiklar

Back to top button