iRobot Roomba 971: en av riktmärkena för robotdammsugare till bästa pris

irobot971_2

Det är tillbaka till skolan, semestern kan ge vika i ett mer eller mindre frenetiskt tempo och du vill inte, när du kommer hem från jobbet, behöva dammsuga igen? Inga problem, iRobot Roomba 971 tar saker i hand åt dig, även på distans, och är tillgänglig till ett lågt pris på Amazon.

iRobot Roomba 971, verkligen oslagbart värde för pengarna

  • Stark sugkraft
  • Idealisk för djurhår
  • Kompatibel med Alexa och Google Assistant

Se iRobot Roomba 971-erbjudandet för 379€ på Amazon

En kvalitetsrobotdammsugare såld på Amazon

Har du en robotdammsugare, drömde du om den? Amazon ger dig möjligheten att erbjuda dig själv en utmärkt enhet, hyllad, utan att tappa plånboken under denna skolgångsperiod. Således kostar iRobot Roomba 971 endast 379 € hos Amazon. En trevlig besparing på 24%, eller 120€ rabatt, uppnås därmed.

Du har också gratis hemleverans för den här produkten, medan du vid missnöje har 30 dagar på dig att returnera den till Amazon.

Många egenskaper i en användbar vardagsapparat

Viktig arbetsrytm, barn att ta hand om, husdjur, argumenten som leder till att du potentiellt väljer en robotdammsugare är många. Det måste sägas att driftsättet men också prestandan hos denna enhet pläderar för Roomba 971, samtidigt som du gör ditt liv enklare.

Bland dess tillgångar, en optimal sugkraft i kombination med gummiborstar och en 0,6L dammbehållare. Om den därför är effektiv på alla typer av golv blir dess sugning också mest effektiv på mattor, men även mot djurhår som ibland tenderar att fastna på nylonborstarna.

Dessutom städar Roomba 971 åt dig, även när du inte är i närheten. Ladda ner iRobot-appen för att planera städningen, inklusive på distans, genom att i detalj välja städstegen att följa, och till exempel låta den undvika ett rum som du vill. Du kommer hem, och det är en syssla mindre! Hemifrån, styr din Roomba 971 direkt via Alexa som Google Assistant om du har anslutna högtalare. Du beställer, och han utför så länge som hans uppgift inte är utförd. Om batteriet är tomt laddas det upp sig själv och återvänder för att fortsätta sitt uppdrag.

Kom ihåg att regelbundet kontrollera fyllningen av dammbehållaren för att optimera användningen av din robotdammsugare. En följeslagare du inte kommer att vara utan!

iRobot Roomba 971

Se iRobot Roomba 971-erbjudandet för 379€ på Amazon

Vilken robotdammsugare passar dina behov bäst?

Många tillverkare erbjuder robotdammsugare som kan städa ditt hem, åt dig. Sug, dubbelstädning med mopp, autonomi, det finns många anledningar till jämförelse och det är av denna anledning som Clubic har gjort en 100% oberoende jämförelse av de bästa robotdammsugarna 2021, för att konsultera på din fritid.

Relaterade Artiklar

Back to top button