iPhone X exploderar i fickan, Apple svarar inte: klagomål för företaget

Från livskamrater till potentiella fiender: smartphones kan ibland vara farligare än vi föreställer oss. Det skulle inte vara första gången en telefon har upplevt en sådan försämring orsaka skada även för ägarenmen i vissa fall sker denna förändring på ett plötsligt och “explosivt” sätt.

Detta är vad som berättades av Robert De Roseen forskare vid University of Melbourne, som varnade ett tag på jobbet hum från hans fickaföljt av en stark sveda i höger ben – som han själv rapporterar. När han insåg att det bara kunde vara hans smartphone kollade han i fickan och fann telefonen nästan förkolad: det var definitivt exploderad i fickan, plötsligt.

iPhone X exploderar i fickan, han stämmer Apple

Berättelsen, som går tillbaka till 2019, är nu tillbaka i media för först idag, efter 2 år, har mannen beslutat att dra händelsen inför domstol genom att lämna in ett klagomål mot Apple.

Cupertino-företaget, rea di inte ha varit intresserad av förfrågningar om förtydliganden framfört på ett nästan kontinuerligt sätt av forskaren, nu kommer han inte längre att kunna undvika att en av sina egna representanter ingriper för att förklara situationen.

Skadan för mannen – som hade köpt sin egen telefon för bara ett år – består för övrigt av en omfattande brännskada på låret, vid den punkt där smarttelefonen var i kontakt med hans kropp. Få ingen feedback efter ett sår av den här storleken kan det bara anses oprofessionellt av Apple, som nu måste ställa upp i sitt eget försvar.

Relaterade Artiklar

Back to top button