iPhone Fold releasedatum blir tydligt

Det undrar hur länge Apple, ett av de ledande namnen i teknikvärlden, kan förbli likgiltiga för hopfällbara smartphones.

iPhone Folds släppdatum börjar klarna. äpple Det må vara ett av de största teknikföretagen i världen, men det betyder inte att den amerikanska teknikjätten alltid ligger i framkant i branschen. hittills mycket Den sista reflektionen av denna situation, som vi har sett många gånger med olika exempel, var i vikbara smartphones.

iPhone Fold releasedatum

otvivelaktigt SamsungDen vikbara smartphone-industrin, som domineras av , är fortfarande inte mycket meningsfull för Apple. fast ibland äpplearbetar med hopfällbara smartphones orienterad Även om information finns tillgänglig, har inga konkreta nyheter gjorts i detta ämne än så länge.

iPhone Fold releasedatum

iPhone Fold releasedatum blir tydligt

Å andra sidan, Ming-Chi Kuo, som är känd för sin närhet till Apple och gjort sig ett namn genom att informationen han gav generellt sett var korrekt, Apples delade mycket viktiga påståenden om hopfällbara smartphoneplaner.

iPhone Fold releasedatum

av kuo Twitter Enligt påståenden som gjorts över internet är det säkert att Apple arbetar med vikbara smartphones. Dessutom är företagets primära mål att skärmen på den yttre ytan ska vara en E-Ink, det vill säga en elektronisk färgskärm. Den viktigaste egenskapen hos E-Ink-tekniken, vilket betyder elektroniskt bläck, är dess låga kostnad. Naturligtvis är det också urklippt vad gäller batteribesparing. är får inte heller glömmas.

Så när kommer den här enheten att släppas? Enligt den berömda analytikern är Apples vikbara smartphones de tidigaste 2025 kommer att släppas under nästa år. Enligt Kuo är det osannolikt att den börjar säljas före i år.

Intressant påstående om filmen Operation Mincemeat

Relaterade Artiklar

Back to top button