iPhone, Apple Watch, AirPods: de bästa Apple-erbjudandena på Amazon Prime Day

1

Prime Day börjar med en smäll med kampanjer på flera Apple-produkter, som erbjuds till helt slående priser. Det kommer definitivt inte att finnas för alla.

Apples oslagbara Prime Day-erbjudanden:

  • Apple iPhone 12 Mini (128 GB) för €689 istället för €859
  • Apple AirPods Pro för 205 € istället för 279 €
  • Apple AirPods med trådbunden laddningsbox för 129€ istället för 179€
  • Apple Watch Series 6 (GPS, 44 mm) för 418 € istället för 459 €
  • Apple Watch Series 3 (GPS, 42 mm) för 209 € istället för 259 €

Se Amazon Prime Day flash försäljning

Apple producerar enheter som ofta är storsäljare året runt. Många skulle vilja köpa en iPhone eller en uppkopplad klocka av märket Apple, men priserna den tar är ofta höga.

Under Prime Day strävar Amazon efter att göra iPhones, Apple Watch och även AirPods och AirPods Pro äkta trådlösa hörlurar mer tillgängliga för dig med exceptionella rabatter endast tillgängliga i 48 timmar. Nedan beskriver vi de fem Apple-referenserna som finns tillgängliga på Amazon.

Apple iPhone 12 Mini (128 GB) till ett fyndpris

iPhone 12 mini är den senaste i sortimentet utvecklat av Apple…men i ett liknande format.

iPhone 12 mini Vit bp

Se erbjudandet för Apple iPhone 12 Mini (128 GB) för 689 €

Enheten, med sin 5,4-tumsskärm, är faktiskt perfekt användbar med en hand, en komfort som är allt mer sällsynt nuförtiden. I övrigt har iPhone 12 mini en A14 Bionic-processor, det kraftfullaste mobilchipset som producerats av Apple, samt 128 GB lagringsutrymme och Wi-Fi 6-anslutning. Den erbjuder även Face ID-upplåsning genom ansiktsigenkänning. Slutligen, för fotodelen, två 12-megapixel vidvinkel- och ultravidvinkellinser på baksidan gör att du kan ta fantastiska bilder dag och natt.

Apple AirPods Pro ännu billigare!

AirPods Pro är Apples mest avancerade trådlösa hörlurar. De har ett aktivt brusreduceringssystem som gör att du knappt hör det omgivande ljudet längre för att fördjupa dig uteslutande i din musik.

Apple AirPods Pro.jpg

Se Apple AirPods Pro-erbjudandet för 205€

Pekkontroller på skaften låter dig stoppa denna minskning eller växla till transparensläge för att höra ljudet runt dig igen. På autonomisidan kan AirPods Pro följa med dig i 5 timmar och 24 timmar totalt med laddboxen. Siri lyssnar också alltid och låter dig styra din musik eller ringa en nära och kära utan att ta fram din iPhone.

Apple AirPods under 130 €

AirPods 2 är fantastiska hörlurar för ditt dagliga liv. De låter dig lyssna på din musik från din iPhone eller Apple Watch utan att ha sladdar hängande längs kroppen eller på nacken.

Apple AirPods 2

Se Apple AirPods-erbjudandet med trådbundet laddningsfodral för 129 €

De erbjuder dig fem timmars autonomi totalt och 24 timmar genom att kombinera laddningen som erbjuds av den lilla förvaringslådan. Uppenbarligen tvingar Apple, Siri är där för att styra din musik, volymen eller utlösa en fjärråtgärd med rösten.

Bra erbjudande på Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 är den senaste uppkopplade klockan från den kaliforniska tillverkarens laboratorier. Denna version som Amazon erbjuder idag är särskilt avancerad med sitt hölje i rostfritt stål och sitt magnetiska grafitarmband från Milan.

2

Se erbjudandet Apple Watch Series 6 (GPS, 44 mm) för 418€

Denna lyxiga modell passar alla utseenden, även de mest eleganta. Klockan har en S6-processor, upp till 20 % snabbare än den tidigare modellen, men också en pulssensor och en oximeter för att analysera syresättningen av ditt blod. 44 mm Always-On-skärmen lyser konstant, även i standbyläge, så att du kan se tiden och annan information med en blick. Dess autonomi förblir fast vid 18H men drar nytta av ett snabbladdningsläge. Slutligen erbjuder den 4G-anslutning med en kompatibel plan för att lämna iPhone hemma när du reser eller tränar.

Trevlig kampanj på Apple Watch Series 3

För alla som letar efter en utmärkt ansluten klocka för att spåra sin fysiska aktivitet eller för att få alla sina meddelanden på handleden, är Apple Watch Series 3 förmodligen det bästa värdet för pengarna som erbjuds av Apple och Amazon under denna Prime Day.

Apple Watch Series 3

Se erbjudandet Apple Watch Series 3 (GPS, 42mm) för 209€

Tocanten behåller sitt ikoniska format och erbjuds här i sin största 42mm version. Dess processor är tillräckligt kraftfull för att smidigt navigera i gränssnittet och komma åt de hundratals applikationer som finns tillgängliga på App Store. Apple Watch Series 3 har också en omfattande träningsapp, med dussintals sporter tillgängliga. Hur som helst kommer klockan att inbjuda dig att fylla dina aktivitetsringar dagligen, för ett hälsosammare och mer sportigt liv.

PrimeDay_banner

Njut av alla Amazon-förmåner under Prime Day genom att bli Amazon Prime-medlem!

Läs också:
Amazon Prime Day: de riktigt bra erbjudandena att inte missa denna måndagsmorgon

Relaterade Artiklar

Back to top button