iPhone 14: vissa användare skulle tvingas använda iTunes för att aktivera sin smartphone

iPhone 14 Pro Dynamic Island © © Apple

Det här är den stora dagen! Den nya iPhone 14s finns nu i butik!

De första köparna kan dock ställas inför ett litet “problem under den första installationen.

iPhone 14 tvingad att aktiveras via iTunes?

Den här fredagen den 16 september kommer miljontals kunder runt om i världen att börja få sin helt nya iPhone 14. En ny smartphone officiell för några dagar sedan av Apple, som finns tillgänglig i en ny Plus-version, såväl som i Pro och Pro Max.

iPhone 14 blå © © Apple

En ny iPhone 14 uppenbarligen tillgänglig med iOS 16 men som sannolikt kommer att orsaka vissa aktiveringsproblem för användare, vilket tvingar dem att gå igenom den interna iTunes-mjukvaran.

En oro som redan erkänts av Apple

Ja, enligt MacRumorshar Apple skickat ett meddelande till sina tekniska team som indikerar att en erkänd oro inom iOS 16 kan påverka aktiveringen av iPhone 14 när de är anslutna till ett offentligt Wi-Fi-nätverk.

Användaren kommer då att se med bestörtning att konfigurationsprocessen misslyckas, systemet talar sedan om för honom att det finns ett problem just nu ” under utredning “. För närvarande finns det bara en lösning enligt Apple: anslut den drabbade iPhone till en Mac eller PC utrustad med iTunes-programvara.

Därför, när du uppmanas, bör användaren ansluta till ett Wi-Fi-nätverk under den första installationen, sedan gå tillbaka till föregående skärm och försöka aktivera igen med hjälp av Wi-Fi-nätverket A priori, vissa användare måste upprepa dessa steg igen och igen, tills aktiveringsprocessen slutligen är framgångsrik. Det råder ingen tvekan om att Apple snabbt borde rätta till denna lilla bugg, vilket troligen kommer att irritera den person som just har betalat mer än 1 000 euro för att ha råd med “den senaste iPhone”.

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button