iPhone 14 ska prydas med en ny färg

iPhone 12 © Apple

Bortom deras status som smartphonesdem iPhone har nästan blivit estetiska tillbehör i vårt dagliga liv, designade för att tilltala det största antalet. För detta dubblar äppelmärket sina ansträngningar för att ge sina kunder valmöjligheter när det gäller storlekar, men också färger. Och precis, Apple borde klä sin framtida iPhone 14 i en helt ny färg. Ja, nästan…

Medan iPhone 13 och 13 Pro har utnyttjat våren för att bli grön, verkar det som om en färg, som redan setts inom iPhone-familjen, skulle kunna göra en comeback för att klä nästa upprepning av Apple-smarttelefoner. !

En ny färg för iPhone 14 och 14 Pro?

Enligt ett rykte som nyligen dök upp Weibooch vidarebefordras här av webbplatsen AppleTrackarbetar det berömda Cupertino-företaget för närvarande på en ny färg för sin framtida iPhone 14 och iPhone 14 Pro: lila.

Om detta påminner dig om något, beror det förmodligen på att Apple redan har lanserat den här färgen våren 2021 för sin iPhone 12. En färg som hade kunnat locka med sin charm, till den grad att äppelmärket med stor sannolikhet kommer att upprepa testa med sin iPhone 14. Tonen som denna färg erbjuder bör variera beroende på belysningen.

I väntan på ett officiellt tillkännagivande från Apple bör iPhone 14 åtminstone erbjudas i fem färger: svart, vit, blå, röd och lila. På iPhone 14 Pro-sidan ska vi även kunna räkna med lila, såväl som grafit, guld och silver.

Om samma ämne:
En första rendering av iPhone 14 Pro och dess nya hack

Källa: AppleTrack

Relaterade Artiklar

Back to top button