iPhone 14 Pro och Pro Max, äntligen en 30 W laddare! Men du måste köpa den separat

Fotolia iphone lightning © Fotolia

Apple har inte erbjudit laddare i sina lådor på nästan två år av miljöskäl.

iPhone 14-serien fortsätter att avslöja sina hemligheter medan antalet dagar som skiljer oss från tillkännagivandet aldrig har minskat så mycket.

En kraftfullare iPhone 14 Pro, bättre på foton och snabbare att ladda

Det är därför den 7 september som Apple kommer att tala genom ett videoevenemang som sänds online för att presentera sin nästa familj av smartphones. Inte mindre än fyra modeller kommer att presenteras, nämligen iPhone 14 och iPhone 14 Max, med en skärmstorlek på 6,7 tum, samt iPhone 14 Pro och 14 Pro Max. Enligt de olika korridorljuden som hörts under flera veckor kommer Pro-modellerna att vara de som kommer att dra nytta av det största antalet nya funktioner.

Vi visste redan att skåran i dessa modeller skulle minska, deras processor skulle ersättas av ett förmodat snabbare A16-chip, och de främre och bakre kamerorna skulle få en seriös uppdatering. En Alltid-på-skärm finns också på programmet för att visa information i standby-läge.

Tack vare läckaren DuanRui lär vi oss nu lite mer om nyheterna från Apple när det gäller laddningen av sina nästa premium iPhones.

En ny 30 W laddare finns som tillval

Den kaliforniska tillverkaren skulle ha i sina lådor en ny 30 W-adapter, endast kompatibel med iPhone 14 Pro och som skulle kunna läggas till 20 W-modellen som säljs i några år redan. Tillbehöret skulle använda GaN-teknik, med användning av galiumnitrid, ett material som producerar lite värme och gör det möjligt att designa mycket kompakta laddare.

Det är lätt att föreställa sig att USB-C till Lightning-kabeln alltid kommer att erbjudas av Apple i sina lådor. Varumärkets egenutvecklade port kommer att integrera nästa iPhone under ett sista år innan den byter till USB-C planerad till 2023 på alla sina smartphones.

Om du vill njuta av snabbare laddning av din iPhone 14 Pro måste du fortfarande betala. Faktum är att Apple inte längre erbjuder laddare i lådorna på sina iPhones sedan 2020 och motiverar detta kontroversiella beslut med sina åtaganden att minska sitt koldioxidavtryck. 30 W-laddaren skulle därför erbjudas som ett alternativ under ditt köp och även tillgänglig online från återförsäljare, parallellt med lanseringen av iPhone 14 Pro planerad till denna månad i september.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button