iPhone 14 Pro: läckor visar vad som skulle ersätta skåran… och det kommer inte att tillfredsställa alla

iPhone 14 © © Jon Prosser x Ian Zelbo

Räckvidd iPhone 14 kommer snart att anlända till vår region, men i väntan på deras lansering delar Apples smartphones upp Internetanvändare när det gäller deras design.

Innan släppet av en ny mobiltelefon kommer många läckor varje gång för att förstöra överraskningen lite. iPhone 14s är inget undantag från denna tradition. Det amerikanska företagets mobiler har redan släppt lös passioner på grund av deras hypotetiska pris som bör revideras uppåt (+100 euro) jämfört med iPhone 13-serien. Men idag är det i ett helt annat område. som framtida smartphones från Apple är en lite kritiserad.

En design som oundvikligen kommer att splittra

De senaste timmarna har Twitter-användaren DuanRui lagt upp bilder på iPhone 14 Pro. Vi ser förmodligen en prototyp som dök upp på det kinesiska sociala nätverket Weibo. Det visuella i fråga fokuserar främst på den främre enheten dedikerad till selfies. I själva verket har Apple valt att minska storleken på det traditionella hacket och verkar ha valt en sorts pellets eller piller (det är upp till dig) utöver hålet. En look som avsevärt påminner om Huawei Mate 40 Pro.

Denna ganska atypiska design kommer att tvinga Apple att något flytta ned elementen som finns i telefonens statusfält (batteriindikator, Wi-Fi-anslutningslogotyp, etc.). Slutligen, notera att detta “dubbelsnitt” är nödvändigt för att kunna rymma tekniken dedikerad till Face ID, förutom den främre sensorn för konventionella bilder. Vi ses den 7 september 2022 för att upptäcka iPhone 14 från alla vinklar på Clubic!

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button