iPhone 14 mini kommer med största sannolikhet inte!

Miniserien som Apple envist producerat i 2 år har förmodligen kommit till vägs ände. Mini, som dök upp i iPhone 12-serien, var också till försäljning förra året. Den nya minienheten kanske dock inte är bland de iPhone-modeller som kommer att introduceras i slutet av detta år.

iPhone 14 mini kommer med största sannolikhet inte! Ett av de väletablerade namnen på smartphonemarknaden, äpple Han fattade ett radikalt beslut 2020. Det Cupertino-baserade företaget har inkluderat Mini-modellen, som har en mer passande etikett, såväl som de 3 modellerna som den erbjuder klassiskt till försäljning.

iPhone 14 mini

iPhone 12 Mini i allmänhet är väldigt Mer det höll inte. Som du kan gissa var det den minst sålda iPhone-modellen. Av denna anledning iPhone 13 Det påstods att miniversionen inte skulle ingå i serien. Men Apple gav ändå miniserien en sista chans.

Således iPhone 13 Inget mycket har förändrats i serien. Andra minimodeller på beställning än så länge iPhone 13 släpat långt efter modellerna.

iPhone 14 mini

iPhone 14 mini kommer med största sannolikhet inte!

Vem vill inte driva lyckan ytterligare på minisidan äpple, kommer att byta till en annan strategi i år.

Enligt läckta rapporter, Apple i år iPhone 14, Den kommer att presenteras för användare med modellerna 14 Max, 14 Pro och 14 Pro Max.

iPhone 14 mini

Vid det här laget iPhone 14 Max Vi kan säga att modellen kommer att ha mer tur än Mini. Naturligtvis måste vi titta på försäljningssiffrorna för att göra den sista kommentaren. Men intresset för Pro Max är nu den tydligaste indikationen på att användarna vill ha telefoner med större skärmar.

Frankrike har gett grönt ljus för Binance!

Relaterade Artiklar

Back to top button