iPhone 14-lagring har rensats

Lagringsytorna för den nya generationens iPhone-modeller som Apple kommer att introducera i år har blivit tydliga. Det lägsta lagringsutrymmet förväntas vara 128 GB, medan det högsta lagringsutrymmet förväntas vara 2 TB. Här är alla detaljer om ämnet.

iPhone 14-lagring har rensats. Apples nya generation, som behåller sin stabilitet på smartphonemarknaden iPhone Förberedelserna för modellen har redan börjat. Som det kommer att minnas, Apple förra året 4 olika iPhone modellen presenterades för användarna. iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro och 13 Pro Max.

Det Cupertino-baserade företaget kommer förmodligen att göra 4 olika i år också. iPhone modellen visas. Ny generation iPhone Den mest nyfikna detaljen om modellerna är om skårdesignen kommer att gå.

iPhone 14 lagring

Som man kommer ihåg läcker samma förra året iPhone 13 dök upp för. Det påstods att först skulle skåran tas bort helt, och sedan skulle skåran bli mindre. Men ingendera var korrekt.

iPhone 14 lagring

iPhone 14-lagring har rensats

I själva verket samma påståenden iPhone 14 är också gjord för. Det finns dock ett annat påstående för den nya generationens iPhone-modeller. Det är den maximala lagringskapaciteten.

iPhone 14 lagring

Nåväl, Apple är överlägset mest 1TB:s Det erbjöd lagringsutrymme. I den nya generationens iPhone-modeller är denna kapacitet full Det kommer att fördubblas. Med andra ord kommer Apple också att sälja en 2 TB iPhone-modell till sina kunder.

Naturligtvis, hur mycket kostar dessa modeller? skulle vara Det är lite svårt att förutse just nu. Apple kan som bekant gå till mycket allvarliga prishöjningar när det kommer till lagring. Självklart får vi vänta och se.

Elon Musk är på agendan med sitt Twitter-beslut

Relaterade Artiklar

Back to top button