iPhone 14 kommer att fånga mer ljus i bilder

iPhone 14 © © Jon Prosser x Ian Zelbo

Bara några dagar kvar innan vi officiellt upptäcker det nya sortimentet aviPhone 14 från Apple.

Under tiden är det ett skal avsett för iPhone 14 Pro som föreslår vissa nya funktioner på fotosidan.

Större sensorer för iPhone 14?

Som ni säkert vet kommer Apple att lyfta slöjan imorgon på sin nya iPhone 14-serie. Under de senaste dagarna har vi dock kunnat upptäcka ett nytt skal på nätverken, troligen avsett för framtidens iPhone 14 Pro. Vissa passade på att lägga in en iPhone 13 Pro, ett tillfälle att upptäcka vissa skillnader.

Apple iPhone 14-fodral © © GSMArena

Enligt olika rykten kommer den nya iPhone 14 Pro och Pro Max faktiskt att dra nytta av en förbättring på fotosidan, särskilt på sidan av ultravidvinkelsensorn, enligt analytikern Ming-Chi Kuo. Visuellt kommer detta att resultera i en större sensor, vilket verkar bekräftas av det skyddande skalet som är avsett för iPhone 14 Pro Max.

Större sensorer, som bör dra nytta av 1,4 μm pixlar (jämfört med 1 μm för iPhone 13 Pro), och som därför avsevärt skulle kunna förbättra renderingen av bilder på natten och/eller i svagt ljus, eftersom sensorerna kan fånga mer ljus . Observera att samma rykten framkallar närvaron av en ny huvudsensor på 48 megapixlar på den nya iPhone 14.

För att få ut det mesta av Apple Keynote som kommer att äga rum imorgon onsdag den 7 september, gå live Clubic från 19.00

Källa: GSMArena

Relaterade Artiklar

Back to top button