iPhone 13: Om du vill ha något exklusivt måste du betala mer än dubbelt

Om du vill ha något exklusiv då måste du välja en iPhone 13 insett av Kaviar. Men var försiktig eftersom du kommer att behöva betala mer än dubbelt. Låt oss ta reda på det tillsammans modifierade modeller från det välkända företaget som vet hur man förvandlar en smartphone i en fantastisk samlarobjekt. Detta är specialartiklar avsedda för lyxmarknad och för vilka de endast tillverkas begränsad serie. Handgjorda, berikade med verkligt värdefulla och dyra material, dessa iPhone 13 kostar inte mindre än $6 000. Låt oss upptäcka de mest prisvärda modellerna.

iPhone 13: låt oss upptäcka Caviars extra lyxiga modeller

Vi har ofta pratat om det här uppe. Det finns en marknad, kanske fortfarande föga känd, av smartphone verkligen dyr gjord av modeller berömd återbesökt av ett av de hetaste företagen i denna sektor. Kaviar faktiskt, lite som kung Midas, han har förmågan att förvandlas till guld- allt det rör. Som de helt nya iPhone 13.

I en nyligen publicerad artikel fokuserade vi på iPhone 13 kaviar superlyx värt ca 48 tusen dollar. Idag kommer vi att fokusera på de mer prisvärda. Alltid unika och otroligt vackra, det enda de skiljer sig åt är material med vilka de har modifierats. Mindre guld och mer titan eller äkta krokodilläder. Låt oss tillsammans upptäcka dessa modeller som gör varje telefonsamtal speciellt.

Caviar Victory Vertu Alligator Titanium

Det vi vill prata med dig om idag är en iPhone 13 Pro Och Max riktigt speciell. De är en del av samlingen Seger från Kaviar som endast inkluderar det nya som släppts Äpple. Modellen ser väldigt bra ut. L’elegans är värd och materialen som används är verkligen speciella.

L’iPhone 13 Victory Vertu Alligator Titanium av Caviar gjordes i härdat titanför att göra det oförstörbart, och in äkta krokodilläder för att ge den en unik och lakonisk touch. En smartphone med stark karaktär som verkligen inte går obemärkt förbi.

Men hur mycket kostar detta Victory Vertu Alligator Titanium? Låt oss säga att jämfört med andra modeller är den bland de mest prisvärda. De tillgängliga exemplar som produceras är endast 99 och dess pris och av 6 520 USD. Uppenbarligen finns det många andra smartphone allt att upptäckas på den officiella webbplatsen för Kaviar.

Relaterade Artiklar

Back to top button