iPhone 13 och 13 mini: Bouygues Telecom säljer ut priset på Apples smartphones till jul

Bouygues Telecom gör allt genom att erbjuda dig exceptionella erbjudanden som kombinerar fördelaktiga paket och toppmoderna smartphones. I synnerhet kan du dra nytta av den senaste Apple iPhone 13 för endast 1 €/månad!

1

Bouygues Telecom hjälper dig att sätta Apples smartphones under trädet i år tack vare dess mycket attraktiva erbjudande. För att göra detta måste du kombinera flera ganska enkla steg: kampanjkod, återställning av den gamla smarttelefonen, prenumeration på ett nytt abonnemang. Stigen är helt asfalterad, du måste bara följa den för att njuta av den.

iPhone 13, den senaste Apple-smarttelefonen till ett chockpris

Det första erbjudandet gäller den utmärkta iPhone 13 med egenskaper som inte behöver introduceras. En 6,1″ OLED-skärm, 128GB minne, 4GB RAM, ett Apple A15 Bionic-chip, två 12MP bakre fotosensorer som kan filma i 4K vid 60fps… Kort sagt, en premiumsmartphone som är suverän på marknaden.

1

Se Apple iPhone 13-erbjudandet för 1€ (+8€/månad)

iPhone 13 säljs för 919 € i Bouygues Telecom-butiken. Men du kan få det för endast 1€ (+8€/månad). Hur kan man dra nytta av detta årsslutserbjudande? Följ bara dessa få steg:

1) Välj Bouygues Telecom Sensation Advantages Smartphone 150GB plan

Först av allt, välj Sensation Advantages Smartphone 150GB-paketet. Detta mobilabonnemang är tillgängligt för €34,99/månad det första året, sedan €54,99/månad det andra året. Observera att om du är en Bbox-kund får du en rabatt på 6 € varje månad.

2) Lägg till iPhone 13 i din varukorg!

Nu är det dags att välja din nya smartphone, i det här fallet iPhone 13. Genom att välja paketet som anges ovan får du en rabatt på 377,10 €. Således sjunker priset på iPhone 13 till 349,90 €, till vilket du måste lägga till 8 €/månad under de 24 månaderna du åtar dig.

3) Kampanjkod, cashback-erbjudande och inbytesbonus för en ännu billigare iPhone 13

De goda nyheterna slutar inte där eftersom du återigen kan sänka notan genom att dra nytta av ett cashback-erbjudande på €70. Priset på smartphonen sjunker sedan till bara 279,90 €. Men det stannar inte där!

Vid tidpunkten för din beställning, om du går in kampanjkod NOEL100 innan du betalar kommer du att dra nytta av ytterligare 100 € sänkning, vilket sänker priset på smartphonen till 179,90 €.

Slutligen, dra nytta av en inbytesbonus på €70 för köp av den här telefonen och prenumerationen på ett Sensation Smartphone Benefits-paket om du säljer din gamla mobil för ett minsta värde av €108,90. Med denna ultimata rabatt på €178,90 kommer din nya iPhone verkligen att kosta dig en symbolisk €1 (+€8/månad)!

Miniversionen av iPhone 13 till ett oslagbart pris

Trots namnet Mini, tror inte att den här versionen av iPhone 13 är förminskad jämfört med sin äldre. I själva verket är det exakt samma smartphone men med en mer kompakt skärm. Så om iPhone 13 är 6.1 “diagonal, är iPhone 13 Mini 5.4”. För övrigt är dessa två modeller identiska i alla avseenden.

1

Se Apple iPhone 13 mini-erbjudandet för €1 (+€8/månad)

Om du är mer attraherad av miniversionen av iPhone 13, få inte panik, den här modellen påverkas också av detta årsslutserbjudande.

För att dra fördel av ett förmånligt pris, följ helt enkelt stegen som presenteras ovan, med den enda skillnaden att det lägsta inbytespriset för din gamla smartphone är 58,90 €. Vanligtvis säljs för €859 i Bouygues Telecom-butiken, priset på iPhone 13 mini sjunker också till €1 (+€8/månad) bara med detta julerbjudande.

Andra goda nyheter, fram till den 22 december är Express hemleverans (Chronopost) gratis! (istället för 9,90 €). Det betyder att du får din vara hem på D+1 och gratis.

iPhone 12, en smartphone fortfarande och alltid utmärkt

Om iPhone 13 har varit ute i några veckor, förvisar detta inte iPhone 12 till glömska, långt ifrån. Fortfarande och alltid en utmärkt smartphone, iPhone 12 har en vacker 6,1″ OLED-skärm under vilken gömmer ett A14 Bionic-chip. Den finns tillgänglig med 64, 128 eller 256 GB minne. De två bakre sensorerna tillåter inspelning och film i 4K med 60 fps , och den främre sensorn på 12 MP tar fantastiska selfies.

1

Se Apple iPhone 12-erbjudandet för €1 (+€8/månad)

Återigen, du behöver bara följa stegen som beskrivs ovan för att skaffa en av de bästa Apple-smarttelefonerna för endast 1€ (+8€/månad).

Men för den här modellen av Apple-smarttelefon måste du använda kampanjkod NOEL50 att dra nytta av en rabatt på 50 € på telefonpriset. Dessutom måste det lägsta inbytesvärdet för din smartphone vara €88,90.

En ny iPhone är bra, en bra plan är bättre!

Från början har vi pratat om de berömda Sensation Advantage Smartphone-paketen som lagts fram för den här årets slutkampanj. Låt oss nu gå in på detaljerna för var och en av dessa mobilplaner.

 • Sensation Package Fördelar Smartphone 120Go
 • Sensation Package Fördelar Smartphone 150Go

Bouygues Telecom 120GB Smartphone Benefits Sensation Package

Det första paketet som presenteras, som också är användarnas favorit, är Sensation-paketet som erbjuder 120 GB internetdata varje månad. Erbjuds för 22,99 €/månad för det första året, detta paket går upp till 42,99 €/månad. Observera att åtagandet för detta mobilabonnemang är 24 månader. Om du redan är en Bbox-prenumerant får du en månatlig rabatt på 6 €, dvs 16,99 €/månad det första året, sedan 36,99 €/månad.

Se Sensation 120GB-paketet hos Bouygues Telecom

Bouygues Telecom Sensation Advantages Smartphone 120GB-plan är:

 • 120 GB inklusive 80 GB kan användas i Europa, DOM, Andorra och Schweiz
 • Obegränsade samtal och SMS i Frankrike och från Europa, DOM, Andorra och Schweiz
 • Obegränsade samtal till fasta telefoner i 120 länder
 • Ett andra SIM-kort för Internet för att använda din plan på en andra enhet (surfplatta, klocka, etc.)

Bouygues Telecom 150GB Smartphone Benefits Sensation-paketet

Det andra paketet som diskuteras här är Sensation Advantage Smartphone 150GB-paketet. Som namnet antyder erbjuder den dig 150 GB data varje månad. För att dra nytta av detta erbjudande kommer det att kosta dig 34,99 €/månad det första året, sedan 54,99 € det andra, allt med ett 24-månaders åtagande. Rabatten på 6 € för Bbox-prenumeranter förblir giltig, vilket sänker räkningen till 28,99 €/månad och sedan 48,99 € det andra året.

Se Sensation 150GB-paketet på Bouygues Telecom

Bouygues Telecom Sensation Advantages Smartphone 150GB-plan är:

 • 150 GB varav 100 GB kan användas i Europa, DOM, Schweiz, Andorra, USA och Kanada
 • Obegränsade samtal och SMS i Frankrike och från Europa, DOM, Andorra, Schweiz, USA och Kanada
 • Obegränsade samtal till fasta telefoner i 120 länder. Obegränsade samtal och SMS till fasta telefoner och mobiler i Europa, utomeuropeiska departement, Schweiz, USA, Kanada och Kina.
 • Ett andra SIM-kort för Internet för att använda din plan på en andra enhet (surfplatta, klocka, etc.)
 • Obegränsat internet på helgerna (3 månader gratis)

Relaterade Artiklar

Back to top button