iPhone 13: avsluta 64 GB-lagringen, den nya modellen skulle ha 128 GB till 1 TB

iPhone 13-koncept © EverythingApplePro

Drygt 24 timmar från Apples nya keynote är det stora ryktesbruket i full fart – som vanligt. Och det senaste gäller ett återkommande klagomål från Apple-fans: utökad grundlagring på den klassiska modellen.

Om auktionerna hittills börjat på 64 GB för den billigaste modellen (iPhone 12 mini, 809 euro), skulle Apple kunna välja att fördubbla lagringsutrymmet som standard för att positionera det – äntligen – med vad konkurrenterna har erbjudit sedan åratal.

Läs också:
Apple kommer att hålla sin back-to-school keynote den 14 september

Alla iPhone 13s med minst 128 GB lagringsutrymme

Goda nyheter för dem som gillar att ha 12 000 appar installerade på sin telefon. iPhone 13 kunde permanent degradera modeller med 64 GB lagringsutrymme för att erbjuda en större kvot på 128 GB. Precis som iPhone 12 Pro i år.

iPhone 13 Pro kan förresten också fördubbla sin maximala lagringskapacitet till 1 TB. Hur som helst är detta vad Ming-Chi Kuo förutspår i ett nytt meddelande riktat till investerare, att MacRumors kunde rådfråga.

Goda nyheter, om det dock inte används av Apple som en ursäkt för att revidera upp priset på sina smartphones. Svar i morgon kväll, från 19.00.

Källa: MacRumors

Relaterade Artiklar

Back to top button