iPhone 13, AirPods, Apple Watch: sänkta priser för Apple-försäljning på Rakuten

Vi är återigen i hjärtat av vinterrean 2022 och ytterligare fynd kommer till festligheterna. Det är därför dags att hitta dem igen och det är ett väldigt speciellt märke som fångar våra ögon idag. Vi kommer faktiskt att fokusera på Apples produkter!

1

De 5 Apple-erbjudandena som du inte får missa under försäljningen

  • Apple iPhone 13 128 GB för 799,99 €
  • Apple AirPods Pro (2021) för 199,99 €
  • Apple AirPods 3 (2021) för 179,96 €
  • Apple iPad Pro M1 128GB för 929,99 €
  • Apple Watch Series 7 (GPS) för 389,99 €

De bästa Rakuten-erbjudandena

Vi åkte exklusivt till Rakuten för att hitta dessa bra erbjudanden. Hemleverans kommer alltid att ske kostnadsfritt och delbetalning gäller för alla Apple-produkter som berörs av dessa rabatter. Alla serier (eller nästan) från den amerikanska tillverkaren påverkas. AirPods, iPhone, iPhone och andra Apple Watch är med i spelet. Det är dags att upptäcka hela denna vackra värld!

iPhone 13-offret för en stor kampanj

Det är Apples flaggskeppssmartphone som lanserar fientligheter. iPhone 13 saknar inte kvalitet eftersom den är utrustad med en suverän 6,1-tums Super Retina-skärm med en definition på 2532 x 1170 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 60 Hz. Utnämning tack vare A15 Bionic-processorn som stöds av 4 GB RAM och ett internt minne på 128 GB. Den kommer att utföra alla uppgifter med stor hastighet.

1

Se Apple iPhone 13 128 GB-erbjudandet för 799,99 €

Förutom sin framgångsrika design och dess vattentäthet, vilket är välkommet, tillåter iPhone 13 sig att lysa i bilder och i synnerhet på sin nattdel. Videor kan alltså spelas in i 4K. Autonomy är också i bra form med en hel dags uthållighet på programmet. Slutligen visar högtalarna bra kraft.

Ännu mer prisvärda AirPods Pro

Det är dags att byta till den berömda AirPods Pro i deras version 2021. Aktiv brusreducering är nödvändigtvis närvarande för att isolera dig från det parasitära bruset i din miljö. Till skillnad från Transparency-läget som låter dig följa en konversation utan att behöva ta bort hörlurarna. Rumsligt ljud med dynamisk huvudspårning och adaptiv ljudutjämning säkerställer en optimal lyssningsupplevelse.

1

Se erbjudandet från Apple AirPods Pro (2021) för 199,99 €

AirPods Pro har också behållit sin lätthet och motståndskraft mot vatten och svett. Du kan använda den som en del av din dagliga utomhussport. Tre storlekar av silikonspetsar finns och autonomin kommer att nå 24 timmar tack vare det medföljande laddningsfodralet.

AirPods 3 med -18 % rabatt

Vi förblir i kategorin ljudenheter designade av Apples varumärke. Den här gången är det turen till AirPods 3 som lanserades förra året att få en mycket betydande omedelbar rabatt. I slutändan behåller dessa hörlurar de flesta funktionerna i modellen som nämns ovan. Detta sträcker sig från rumsligt ljud, till adaptiv utjämning och genom trycksensorn som används för att styra uppspelningen av ditt innehåll.

1

Se Apple AirPods 3 (2021)-erbjudandet för 179,96 €

Bland de anmärkningsvärda skillnaderna kommer vi helt enkelt att notera en bättre autonomi som kan klättra upp till 30 timmar fortfarande via laddningsboxen. Designen på AirPods 3 har också designats om för att bättre passa formen på dina öron… Allt samtidigt som den garanterar robusthet hela tiden mot yttre aggressioner. Kort sagt, det är ett säkert kort.

iPad Pro M1 surfplatta till rätt pris

Här är ett annat Apple-flaggskepp som släpptes 2021. iPad Pro M1 pekskärmsplatta har applåderats för sin prestanda som tillhandahålls av den superkraftiga M1-processorn. Den senare stöds av 16 GB RAM och ett internt minne på 128 GB. Ingen uppgift kommer att motstå en sådan konfiguration. Bättre hittar du knappast. Och vad sägs om den otroliga 12,9-tumspanelen och dess definition på 2732 x 2048 pixlar. Du kommer att bli förvånad!

1

Se Apple iPad Pro M1 128GB-erbjudandet för 929,99 €

Toppa det med batteritid hela dagen och kombinationsstöd för tangentbord/mus för en verkligt exceptionell upplevelse. Det kommer helt klart att få betala priset men det är det värt!

Apple Watch Series 7 drar också nytta av försäljningen

Låt oss avsluta med den sensationella uppkopplade klockan från Apple. Apple Watch Series 7, som också lanserades 2021, är en riktig pärla. Dess rektangulära 1,9-tums OLED-skärm talar för sig själv med sin definition på 484 x 396 pixlar. Denna mycket ljusa panel kan räkna med fantastisk prestanda för att uttrycka sin fulla potential. Systemresponsen är oklanderlig och watchOS 8 gör underverk.

1

Se erbjudandet från Apple Watch Series 7 (GPS) för 389,99 €

Alla förväntade funktioner finns där som accelerometer, stegräknare, pulsmätare och SpO2-sensor. Kvaliteten på din sömn men också din puls kommer att mätas exakt. Klockan kommer också att följa med dig under alla dina sportpass. Planera in en dags användning innan du behöver ladda den.

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button