iPaden är för dyr? Samsung Galaxy Tab A7 Lite, ett bra alternativ till ett lågt pris

Det finns några bra erbjudanden att göra just nu på Rakuten, och Clubics Good Deals-team har upptäckt den taktiska surfplattan Samsung Galaxy Tab S7 Lite, som erbjuds till rabatt tack vare en extra kampanjkod, läggas till i kassan. Få de bästa höstplanerna!

surfplatta_1600

3 skäl att erbjuda dig Samsung Galaxy Tab A7 Lite:

  • 8,7″ skärm
  • 5100mAh batteri
  • 32 GB internminne

Se erbjudandet Samsung Galaxy Tab A7 Lite surfplatta för 155,99€ på Rakuten

Samsung Galaxy Tab A7 Lite är ännu billigare med denna kampanjkod på Rakuten

Vill du erbjuda dig själv en högpresterande pekplatta utan att klippa plånboken mindre än två månader innan årets slut? Det här är mycket du bör titta närmare på. Just nu erbjuder Rakuten dig den utmärkta surfplattan Samsung Galaxy Tab A7 Lite för 155,99 €. Detta tack vare den fantastiska kampanjkoden RAKUTEN20 läggas till under betalningen vilket gör att du kan sänka startpriset på 20€ och på så sätt få produkten till detta pris.

Återigen, leverans erbjuds till dig av Rakuten. Och medlemmar i Club R, till vilken du kan registrera dig gratis, drar nytta av ytterligare 7,99 € som återbetalas av Rakuten, vilket sänker denna surfplatta under 150 €-strecket, till 148 € exakt.

En utmärkt Android-surfplatta att ta med dig överallt

Samsung Galaxy Tab A7 Lite är en idealisk pekskärmsplatta för alla användningsområden tack vare sin vackra 8,7″ skärm med en definition på 1340 x 800. När det gäller mått mäter den 21,25 x 12,47 x 0,8 cm, för en uppskattad vikt på 366 gram , vilket gör den mycket lätt att transportera, att glida ner i din väska och andra ryggsäckar utan svårighet.

Samsung Galaxy Tab A7

Samsung Galaxy Tab A7 Lite har ett 3 GB RAM-minne och 32 GB intern lagring. För att se det senaste avsnittet av din favoritserie eller läsa de senaste Clubic-artiklarna online är det idealiskt. Och om lagringsutrymmet inte räcker till för dig kan det ökas upp till 1 TB tack vare kortplatsen för ett microSD-kort. Perfekt för att ta med dig dina ljud, filmer, foton och andra diverse filer utan problem.

Anslutningsnivå, surfplattan är kompatibel med Wifi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 och har en USB-C/USB 2.0-port samt ett 3,5 mm-uttag. När det gäller fotodelen har Samsung Galaxy Tab A7 en 8 MP bakre sensor och en 5 MP främre sensor. En produkt som bara väntar på att komma under trädet.

Se erbjudandet Samsung Galaxy Tab A7 Lite surfplatta för 155,99€ på Rakuten

Hitta den surfplatta som bäst passar dina behov

Om du vill veta mer om alternativen till Samsung Galaxy Tab A7 Lite eller helt enkelt vara medveten om de senaste marknadsinnovationerna såsom priser, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa surfplattorna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button