iPad mini 6: Apple undersöker laddningsproblem orsakade av uppdateringen av iPadOS 15.5

iPad mini 2021 test © Mathieu Grumiaux för Clubic

Det verkar som att användare aviPad mini 6 upplever laddningsproblem med sin enhet. Äppelmärket har tagit del av situationen och är just på plats för att snabbt åtgärda det.

Om du är en av dem som faller offer för detta irriterande iPad mini 6-specifika laddningsproblem, kan ditt tålamod snart belönas.

Problem med din iPad mini 6? Apple undersöker

Sedan några veckor tillbaka har fler och fler ägare av iPad mini 6 regelbundet rapporterat om ett mycket specifikt problem med sin Apple-pekplatta. Sedan uppdateringen av iPadOS 15.5 har många användare klagat på ett laddningsproblem som är minst sagt irriterande.

Som rapporterats av media Mac-rykten, förhindrar detta berömda problem vissa iPad mini 6 från att laddas sedan operativsystemet uppdaterades. Den goda nyheten är att Apple är väl medveten om problemet och undersöker för närvarande för att åtgärda det så snart som möjligt. Så det är säkert att det bara är en tidsfråga innan allt återgår till det normala.

I väntan på att situationen ska förändras, föreslår Apple-märket ändå att sina kunder startar om sin enhet. Det indikerar också att det inte finns något behov av att byta ut produkten eftersom det är ett mjukvaruproblem och inte ett hårdvaruproblem. Som en påminnelse är iPadOS 15.6 för närvarande i beta-fas, det kan vara att problemet kommer att åtgärdas så snart den nya versionen av programvaran offentliggörs.

Källa: Mac-rykten

Relaterade Artiklar

Back to top button