iOS 16: närmar sig sin offentliga release, Apple distribuerar beta 8

iOS 16 Låsskärm © © Apple

Vi är 1:aneh September innebär det därför att bara några dagar nu skiljer oss från Apples Keynote som kommer att lyfta slöjan på iPhone 14. Under tiden distribuerar Apple en slutlig betaversion av sitt framtida operativsystem.

Det är verkligen den 7 september som nästa Apple-konferens kommer att äga rum. Om många enheter skulle avslöjas där, inklusive Apple Watch Pro som en en sak tilldetta kommer också att föra oss närmare den officiella releasen av iOS 16. En release som först föregicks av en ny betaversion med relativt små tillägg.

iOS 16: en betaversion för att förbereda för lanseringen

Enligt rykten som har cirkulerat i några dagar ska iPhone 14 släppas i naturen runt den 17 september. När det gäller iOS 16, kan det börja sin distribution några dagar innan lanseringen av de nya smartphones från Apple-märket. Om detta bara är rykten för tillfället kommer vi dock inte att dröja länge med att få våra svar eftersom mindre än en vecka nu skiljer oss från evenemanget som anordnas av Cupertino-företaget.

Hur som helst, en sak är vacker och mycket säker är att Apple just har erbjudit utvecklare en sista (och blyga) uppdatering med lanseringen av den åttonde betaversionen av sitt operativsystem. Uppenbarligen, och med tanke på de många tilläggen som implementerats under de senaste veckorna i de olika betaversionerna, är det helt legitimt (och vanligt) att se denna beta 8 endast medföra små förändringar. Detta är verkligen för att rätta till några relativt små buggar.

När vi närmar oss offentlig release handlar den här builden mest om att sätta scenen och se till att allt fungerar som det ska. Vi ses nästa 7 september, kl. 19.00, för att upptäcka det officiella releasedatumet för iPhone 14 och iOS 16.

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button