iOS 16 låter dig överföra ett eSIM från en iPhone till en annan via Bluetooth

iPhone uppskattning

Om du tyckte att eSIM-överföring var besvärlig på iPhonedå denna nya funktion aviOS 16 bör vara av stort intresse för dig.

Även om vi redan har kunnat lägga vantarna på iOS 16, och vi passade på att ge dig våra första intryck, fortsätter Apples operativsystem att avslöja sig bit för bit.

Överföra ett eSIM från en iPhone till en annan via Bluetooth? Det är snart möjligt

Fram tills nu, när du ville använda ett eSIM på en ny iPhone, var du då tvungen att kontakta din operatör så att den tar hand om att återutställa ditt kort. Och även om vissa operatörer tillåter manövern tack vare enkla QR-koder direkt från sina applikationer, tvingade andra dig å andra sidan att gå till butiken. Med iOS 16 kommer dessa komplikationer snart att vara över (förutsatt att din iPhone är kompatibel med Apples framtida uppdatering).

Det är via Carson Waldron, en Twitter-användare, och sedan vidarebefordrat av media MacRumors, att informationen nådde oss. iOS 16 kommer att kunna stödja överföring av eSIM-kort från en iPhone till en annan, allt genom en enkel Bluetooth-anslutning. Allt du behöver göra är att gå till inställningarna på din Apple-smarttelefon för att fortsätta med operationen. Detta kommer därför att förenkla mycket.

Som vi rapporterar Gränsen, kommer det naturligtvis att vara nödvändigt att din operatör stöder denna funktion. Och för närvarande är iOS 16 fortfarande bara i betaversion, det är omöjligt för oss att avgöra exakt vilka operatörer och länder som kommer att beröras.

Om samma ämne:
iOS 16 ger dig mer kontroll över videouppspelning

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button