iOS 16 kommer inte att revolutionera gränssnittet på din iPhone men kommer att erbjuda dig nya välkomstapplikationer

iOS 16

iOS 16 kommer snart att presenteras officiellt. Och om gränssnittet inte skulle skapa överraskningar förväntar vi oss ytterligare inbyggda applikationer med den här uppdateringen.

WWDC 2022 startar den 6 juni. Under detta evenemang kommer Apple att presentera de mjukvaruinnovationer som kan förväntas på sina produkter och operativsystem under de kommande månaderna, och den stora attraktionen kommer naturligtvis att vara iOS 16. I väntan på officiell information, journalisten Mark Gurman (Bloomberg) ger oss en glimt av vad vi kan förvänta oss.

Interaktiva widgets?

Enligt källan kommer iOS 16 inte att vara en uppdatering som kommer att störa gränssnittet på iPhones. Vi borde inte se några större förändringar här.

Å andra sidan borde den nya versionen ge “ nya sätt att interagera “, vi lär. I och för sig är detta inte särskilt exakt och det är svårt att konkret inse vad som kommer att utvecklas. Men om man korskontrollerar med tidigare rapporter, verkar detta påstående bekräfta det faktum att Apple äntligen kommer att introducera interaktiva widgets. Idag används widgets bara för att visa information eller för att referera till en applikation, men tillåter ingen kontroll. Detta bör därför ändras med iOS 16.

Flera nya appar väntas

Mark Gurman tillägger att uppdateringen också skulle erbjuda nya Apple-stämplade infödda applikationer. En av dem kan vara Apple Music Classical, vars spår har upptäckts i koden för iOS 15.5. Kom ihåg att Cupertino-företaget förvärvade Primephonic, en musikströmningsplattform som specialiserat sig på klassisk musik, sommaren 2021.

Ett av de viktigaste segmenten i WDCC 2022 bör ägnas åt watchOS 9, som skulle dra nytta av många nya funktioner. Automatiskt kommer detta att leda till tillägg av funktioner relaterade till Apple Watch till iOS, som förblir det centrala navet från vilket du styr dina Apple-enheter.

Dessutom nämnde tidigare läckor ett omdesignat meddelandesystem, ett läge Stör inte omarbetade och mer kompletta, samt nya funktioner relaterade till hälsa och välbefinnande.

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button