iOS 16 kommer att innehålla en omfattande översyn av iPhone-operativsystemet

iPhone SE 2022-test © © Pierre Crochart för Clubic

Apples nya mobila OS kan erbjuda en ny meddelandeskärm samt hälsospårningsfunktioner.

Om mindre än två månader kommer Apple att avslöja iOS 16 på sin WWDC 2022-konferens och den första informationen om detta nästa operativsystem börjar nå oss.

Vissa optimeringar kan förväntas på gränssnittsnivå och mycket arbete med hälsofunktionerna

Det är den alltid kunniga Mark Gurman, från Bloombergvilket ger oss några indiskretioner på iOS 16. I år igen bör vi inte förvänta oss en omvälvning i gränssnittet för OS, som skulle behålla sin hemskärm och sina applikationsskärmar.

Apple skulle dock vilja granska meddelandepanelen. Tillverkaren har reviderat presentationen av den här skärmen flera gånger och förra året lade till ett koncentrationsläge för att filtrera de olika varningarna som tas emot mer fint, men det verkar ha några nya idéer på lager för att förbättra användarupplevelsen.

iOS 16 skulle också erbjuda nya funktioner för hälsoövervakning, men Gurman går inte in på detaljer om dessa olika tillägg. watchOS 9, nästa Apple Watch-operativsystem, skulle också dra nytta av stora uppdateringar när det gäller aktivitetsspårning och vi kan föreställa oss att de två systemen kommer att samarbeta för att erbjuda mer komplett och exakt.

Slutligen bör iPad-användare inte skadas. iPadOS 16 skulle verkligen erbjuda ett nytt multitasking-system bara ett år efter dess förbättring i iOS 15. Återigen kommer vi att behöva vänta några veckor för att ta reda på om Apple har engagerat sig i en smidig utveckling eller en total översyn.

Vilka är de bästa iPhones? 2022 jämförelse

Formen trogen erbjuder Apple flera nya iPhone-modeller under andra halvåret. De senaste avancerade modellerna är iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max. Möjligheten för smartphonemärket att uppdatera sina modeller och omdefiniera sitt utbud av telefoner. Är du lite vilsen mellan alla modellerna? Få inte panik, här är vår guide till de bästa Apple-smarttelefonerna för tillfället.
Läs mer

Källa: Wccftech

Relaterade Artiklar

Back to top button