iOS 16, iPadOS 16 och watchOS 9 kommer att ge viktiga nyheter, enligt Bloomberg

Vi börjar denna korta vecka i april med nyheter relaterade till Manzana och nästa version av iOS som vi borde veta om i WWDC 2022 kommer att hållas den 6 juni.

Nyheten kommer från journalisten Bloombergs Mark Gurmansom har delat data på iOS 16, iPadOS 16 och även watchOS 9 som vi kommer att lära oss om under WWDC 2022.

Enligt Gurman är den nya iOS 16 Det skulle komma med en ganska betydande förbättring över hela linjen, inklusive en stor uppdatering av meddelanden, såväl som nya funktioner relaterade till hälsospårning.

Men om du förväntade dig en stor förändring i gränssnittet, är jag ledsen att berätta att Mark Gurman tycker annorlunda, eftersom iOS 16 enligt honom inte borde ge en fullständig omdesign av operativsystemets gränssnitt, som vi gjorde såg det för länge sedan i iOS 7 .

När det gäller iPads, med ankomsten av iPadOS 15, förbättrades användningen av multitasking-kapacitet, men den är fortfarande inte jämförbar med upplevelsen som en dator erbjuder. Däremot tror Gurman att med iPad OS 16 det kan förändras.

Och äntligen försäkrar Bloomberg-journalisten att Apple Watch kan få viktiga uppdateringar för att övervaka aktivitet och hälsa med ankomsten av titta på OS 9även om han tyvärr inte lämnade ytterligare detaljer.

Kom ihåg att Apple kommer att presentera oss med alla nyheter som kommer till deras operativsystem den 6 juni under WWDC 2022.

Med information från 9To5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button