iOS 16 ger oss äntligen det Wi-Fi-alternativet vi har väntat på på iPhone

iOS 16 © © Apple

Apples framtida iOS 16 kommer att erbjuda nya viktiga alternativ för WiFi.

I synnerhet kommer det att vara möjligt… att se lösenordet för nätverket som du är ansluten till!

Wi-Fi enklare och bekvämare än någonsin med iOS 16

Framtidens iOS 16 kommer (kanske) att animera din iPhone i slutet av året. Apples mobiloperativsystem, som redan finns i betaversion, fortsätter att avslöja sina hemligheter. Den här nya versionen av operativsystemet dedikerad till iPhone kommer också att erbjuda en ny funktion som är både enkel och praktisk när det gäller WiFi.

För första gången kommer Apple att tillåta användare att se (på ett mycket enkelt sätt) lösenordet för det WiFi-nätverk som de är anslutna till. På så sätt blir det väldigt enkelt att kommunicera lösenordet för husets trådlösa nätverk till någon som passerar, utan att behöva lämna tillbaka lådan eller hitta det berömda “papperet som vi skrev ner koden på och som vi har städat någonstans”. Observera att iOS 16 också tar bort WiFi-nätverk som inte längre används av användaren.

Alternativ som är både enkla och väsentliga för många användare (redan tillgängliga på Android), men som för närvarande inte erbjöds, i denna form, på sidan av iOS. Kom dock ihåg att det framtida mobiloperativsystemet från Apple redan är under vrede hos vissa användare, särskilt de med en äldre generation iPhone.

Källa: jag mer

Relaterade Artiklar

Back to top button