iOS 16: denna utveckling av iPhone-databackupsystemet var efterlängtat!

iphone-12-2

Sedan några timmar tillbaka har utvecklare haft tillgång till iOS 16 Beta 2. Och detta har redan varit en möjlighet att upptäcka en funktion som kommer att finnas tillgänglig i den framtida versionen av operativsystemet.

Medan lanseringsdatumet för iOS 16 närmar sig med stormsteg har Apple redan distribuerat beta 2. På programmet finns en funktion som kommer att underlätta säkerhetskopieringssystemet för din iPhone.

Du kan nu säkerhetskopiera din iPhone till 4G

Du kanske redan velat säkerhetskopiera din iPhone från iCloud när du inte var i närheten av ett Wi-Fi-nätverk. Och goda nyheter för alla framtida användare av Apples smartphones och surfplattor som kör iOS 16/ iPadOS 16, du kommer nu att kunna utföra detta drift från en 4G-anslutning.

Så här står det i dokumentet som publicerats av Apple-märket om den här funktionen: ” Kunder som använder iOS 16 kan nu säkerhetskopiera sin enhet via en LTE-mobilanslutning, såväl som en 5G- eller Wi-Fi-anslutning “.

Om det redan var möjligt att säkerhetskopiera din enhet från en 5G-anslutning, var detta ännu inte fallet för 4G. Så det är ganska goda nyheter, även om vi inte har alla detaljer om hur det fungerar än. Som en påminnelse kommer den offentliga betaversionen av iOS 16 att vara tillgänglig för alla från och med juli. Vi får dock vänta till nästa höst innan vi kan lägga vantarna på den slutliga versionen av operativsystemet.

Om samma ämne:
Safari: detta 5-åriga fel tillät hackare att infektera dina Apple-enheter

Källa: Äpple

Relaterade Artiklar

Back to top button