iOS 16: den här funktionen skannar dina öron för att ge dig bättre rumsligt ljud

airpods pro

Ägare avAirPodskommer du snart att kunna dra nytta av en mer uppslukande ljudupplevelse än någonsin tack vare denna nya funktion som kommer till iOS 16.

Medan vi just har delat med dig listan över nya funktioner som kommer till Apple Music av iOS 16, tar vi nu tillfället i akt att återkomma specifikt till en av dem: personligt rumsligt ljud.

Apple introducerar personligt anpassat rumsligt ljud

Under WWDC 2022, som ägde rum förra veckan, gjorde Apple många tillkännagivanden kring sina enheter och operativsystem. Men Cupertino-företaget passade också på att avslöja många nya funktioner som kommer inom sitt ekosystem. Bland dessa berömda funktioner hittar vi särskilt det personliga rumsliga ljudet, som snart kommer att landa på din iPhone.

Med den nära förestående ankomsten av iOS 16, som är planerad till slutet av året, vill Apple erbjuda dig en ljudupplevelse ” mer exakt och uppslukande “. För att göra detta kommer den amerikanska jätten att använda din iPhones TrueDepth-kamera för att utföra en 3D-skanning av dina öron. Målet? För att erbjuda dig bästa möjliga rendering under dina lyssningssessioner på Apple Music, förutsatt att du är utrustad med AirPods. Tack vare denna teknologi, som är kompatibel med Dolby Atmos, vill Apple erbjuda dig skräddarsydd lyssning samtidigt som du får njuta av 3D-sensationer. Alla kommer att kunna justera de olika ljudalternativen så bra som möjligt från inställningarna på sin smartphone.

Som en påminnelse är iOS 16 för närvarande fortfarande i betafasen och är för närvarande endast tillgängligt för testare. Du kan också hitta våra första intryck av den framtida versionen av Apples operativsystem medan du väntar på lanseringen av den offentliga betan som är planerad till nästa juli.

Om samma ämne:
Ny firmware kommer för dina AirPods och AirPods Pro/Max

Källa: jag mer

Relaterade Artiklar

Back to top button