iOS 16 Beta: Skickade du ett e-postmeddelande av misstag? Så här åtgärdar du problemet

Apple Mail

Du har förmodligen redan skickat ett e-postmeddelande av misstag eller av misstag. Med iOS 16, Apple ger dig en kort uppskov för att avbryta ett e-postmeddelande innan det når mottagarens inkorg. Ta reda på hur i den här artikeln.

För några dagar sedan informerade vi dig om att du nu har några sekunder på dig att avbryta att skicka ett e-postmeddelande med iOS 16. Men i väntan på den offentliga betaversionen av Apples OS i juli, liksom dess officiella implementering i början av läsåret , inbjuder vi dig att ta reda på hur du avbokar en leverans i tid.

Så här tar du bort ett e-postmeddelande på iOS 16

Med iOS 16 verkar Apple vara fast beslutna att erbjuda fler nya funktioner än med tidigare versioner av sitt operativsystem. Bland dessa nyheter hittar vi möjligheten att avbryta sändningen av ett e-postmeddelande från “Mail”-applikationen på din iPhone. För att göra detta, och som media 9to5Mac förklarar det för oss, här är stegen att följa. Var försiktig, du har bara några sekunder på dig att njuta av det:

  1. I iOS 16 öppnar du Mail-appen från din smartphone;
  2. Direkt efter att du har skickat ett e-postmeddelande, titta längst ned på skärmen;
  3. Välj alternativet “Ångra skicka”, som endast kommer att vara tillgängligt i 7-10 sekunder efter att ett e-postmeddelande har skickats (detta kan bero på din internetanslutning);
  4. Du kommer att se e-postutkastet igen, välj “Avbryt” i det övre vänstra hörnet för att avbryta sändningen av e-postmeddelandet;
  5. Du kan se till att e-postmeddelandet inte skickades genom att kontrollera mappen “Skickat”. Den kommer att sparas i mappen “Utkast”. Du är fri att ändra den eller ta bort den permanent.

Som en påminnelse är detta inte den enda nyheten som kommer inom Mail-applikationen. Du kommer också att kunna planera sändningen av dina e-postmeddelanden eller göra påminnelser vid ett specifikt datum och tid.

Om samma ämne:
iOS 16: den här funktionen skannar dina öron för att ge dig bättre rumsligt ljud

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button