iOS 16: Apple Translate kommer att stödja dessa nya språk

iOS 16 © Shuterstock

Sedan formaliseringen på WWDC, iOS 16 har redan avslöjat många hemligheter. Och med den offentliga betaversionen närmar sig vår iPhonenu stöder Apple Translate-appen nya språk.

Apple Translate är ett alternativ till Google Translate. Det gör det möjligt för kunder av märket äpple att kunna översätta text, röster och konversationer. Långt ifrån att vara lika genomarbetad som Googles applikation på detta område, Apples översättare fortsätter fortfarande på sin glada väg och kommer att dra fördel av ankomsten av iOS 16 för att ta emot nya språk.

Apple Translate är berikat med nya språk

Den nya versionen av Apples operativsystem har varit i händerna på utvecklarna i flera veckor. För några dagar sedan gick iOS 16 också in i beta 2, vilket förde med sig sin andel av nya funktioner. Men under WWDC meddelade Cupertino-företaget att nya språk skulle integrera Apple Translate. Och om den sistnämnda hittills varit frånvarande från operativsystemet har skottet i stort sett rättats till.

Sedan några dagar tillbaka har iOS 16 beta stöd för följande språk: turkiska, thailändska, polska, indonesiska och holländska. Bland de tillkännagivna språken är bara vietnamesiska frånvarande från Apple Translate för tillfället. Det är förmodligen bara en tidsfråga innan detta språk läggs till i appen. Slutligen, vet också att dessa nya språk snart kommer att integreras i iPadOS och macOS.

Kom ihåg att implementeringen av iOS 16 förväntas under nästa läsår men att den kommer att vara tillgänglig för alla från juli via den offentliga betaversionen.

Om samma ämne:
Den här före detta Apple-ingenjören avslöjar varför det var omöjligt att kopiera/klistra in text på den första iPhonen

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button