iOS 16: Apple Mail låter dig ha en mer professionell e-postadress

Apple Mail

Tills den offentliga betan kommer nästa månad, iOS 16 fortsätter vänligt att avslöja sina hemligheter för oss. Och det verkar som att Mail-applikationen fortfarande har några överraskningar i beredskap för oss.

Medan vi nyligen förklarade för dig hur du avbryter sändningen av ett e-postmeddelande som gjorts av misstag på iOS 16, är här nu en ny funktion, som för närvarande testas, som kommer att gälla Mail-applikationen.

iOS 16 låter dig köpa dina egna domäner

För närvarande, när du registrerar dig för en av de tre iCloud+-planerna, kan du använda ett anpassat domännamn som du redan äger för att anpassa din iCloud-e-postadress. Upp till fem domäner kan då användas och du har max tre e-postadresser per domän. Men med ankomsten av iOS 16 kommer det nu att vara möjligt att gå igenom Cloudflare för att söka och köpa domännamn som du sedan kan använda som du vill, allt direkt från Mail-applikationen på din iPhone. .

Som sajten berättar för oss XDA-utvecklare, kommer den framtida versionen av Apples mobila operativsystem nu att ha ett användargränssnitt dedikerat till denna funktion. Du kan sedan söka efter domännamn från Mails och sedan välja det som passar dig bäst. Detta omdirigerar dig automatiskt till Cloudflare för att slutföra ditt köp.

iOS 16 - Mail © © XDA Developers

Fortfarande enligt ord XDA-utvecklare, iOS 16 är för närvarande i betafasen, kan det mycket väl vara så att denna funktionalitet inte i slutändan kommer att integreras i den slutliga versionen av operativsystemet, som förväntas nästa höst. Hur som helst, detta är ett mycket praktiskt alternativ för dem som helt enkelt vill ha en mer professionell e-postadress.

Om samma ämne:
iOS 16 kommer med en praktisk enhetskonverteringsfunktion

Apple Mail - iOS

Att ladda ned

Apple Mail – iOS

  • Inbyggd i iPadOS som standard
  • Stöd för flera konton
  • Enkel användning

Apple Mail är standardprogrammet för iPad. Det är verkligen inte den mest kompletta klienten, men Mail kompenserar för sina mjukvarubegränsningar med ett intuitivt gränssnitt och synkronisering med andra Apple-enheter.

Apple Mail är standardprogrammet för iPad. Det är verkligen inte den mest kompletta klienten, men Mail kompenserar för sina mjukvarubegränsningar med ett intuitivt gränssnitt och synkronisering med andra Apple-enheter.

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button